Bedrijfsruimte - Huur

Nijverheidslaan 10 3903AP Veenendaal

Informatie aanvragen

€ 42 per m2 per jaar

Nijverheidslaan 10 3903AP Veenendaal
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nijverheidslaan 10 in Veenendaal

Bedrijfsruimte - Huur
1034 m2 - 1030 m2

Algemeen
Het betreft multifunctionele bedrijfsruimte ter grootte van circa 2.068 m² welke verdeeld is over twee ruimten. Door de zeer goede ligging alsmede de nabijheid van de woonboulevard zijn er in de directe omgeving vele toonaangevende bedrijven gevestigd zoals Axa, Livingston en Arma Verhuur.

De bedrijfsruimte is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Het Ambacht welke strategisch is gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen).

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt momenteel circa 2.068 m² bedrijfsruimte. Zowel uitbreiding van het aantal vierkante meters (tot circa 3.678 m²) als deelverhuur (vanaf circa 1.034 m²) behoort tot de mogelijkheden!

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van: 
- 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren;
- CV-paneelverwarming (onderzijde dak);
- loopdeuren;
- sanitaire voorzieningen;
- krachtstroomvoorzieningen;
- brandmeldinstallatie.

Er is thans een kledingtransportsysteem aanwezig welke overgenomen danwel gehuurd kan worden.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Huurprijs
€ 29,00 per m² per jaar, exclusief eventuele servicekosten en BTW.

BTW 
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Pro memorie.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief eventuele servicekosten en BTW.

Betaling
Huurpenningen, eventuele servicekosten en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).


De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 42 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
1.030 m2
In units vanaf:
1.034 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Nijverkamp (71), Heestereng (40), De Batterijen (33), De Faktorij en De Vendel (33), Frankeneng (18), Schuttersveld-Zuid (19), De Compagnie (26), Het Ambacht (24), Klaphek (13), Uiterwaarden Rhenen (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Ambacht / Nijverkamp (100), Heestereng (39), Frankeneng (22), De Batterijen (32), De Faktorij (28), De Compagnie (26), Ede Bt A12 Zuid (17), Remmerden+uitbreiding (24), Klaphek (13), De Hofstede (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nijverheidslaan 10 in Veenendaal.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Veenendaal? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Ambacht / Nijverkamp in de buurt Het Ambacht te Veenendaal. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1030 m2 en ligt op Nijverheidslaan 10 in Veenendaal.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen