Winkel - Huur

Grote Markt 29 1315JA Almere

Informatie aanvragen

€ 300 per m2 per jaar

Grote Markt 29 1315JA Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Grote Markt 29 in Almere

Winkel - Huur
340 m2

Zoekt u een winkel te huur in Almere? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Verspreide huizen Almere-Stad te Almere. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 340 m2 en ligt op Grote Markt 29 in Almere.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 300 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Grote Markt 29 in Almere te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 300 per m2 per jaar
oppervlakte:
340 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (71), Verspreide huizen Almere-Buiten (61), Verspreide Huizen Almere-Haven (41), Centrum Almere-Stad (40), De Noord (38), Bovenmaat West (8), Markerkant (7), Naarden Vesting (6), Stedenwijk (6), Huizermaat Zuid (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Doe Mere (8), Markerkant (8), Poldervlak (6), Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1), De Uitgeverij (1), Gietersplaats (1), Gooimeer Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Markt 29 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen