Winkel - Huur

Halstraat 22 4811HX Breda

Informatie aanvragen

€ 28.500,- per jaar

Halstraat 22 4811HX Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Halstraat 22 in Breda

Winkel - Huur
135 m2

- Representatieve winkelruimte
- Gelegen in voetgangersgebied
- Nabij parkeervoorzieningen

Algemeen
Prima onderhouden, op goede locatie gelegen winkelpand in het centrum van Breda.

Locatie
Het object is gelegen op een uitstekende locatie aan de Halstraat te Breda, deze straat verbindt de Grote Markt met uitgebreide parkeervoorzieningen op het Molsterrein. Het gebied tussen het Molsterrein en de Grote Markt zal de komende jaren een grote wijziging doormaken. Zowel de herontwikkeling/renovatie van de passage aan de Houtmarkt als de herontwikkeling van het KPN-annex Postkantoor zal een grote impuls geven aan het rondje in de binnenstad. Daarnaast blijven er plannen om op het Molsterrein een ontwikkeling te laten plaatsvinden.
Aan de Halstraat zijn diverse speciaalzaken en horeca gevestigd zoals: Zilch Mode, Hare Majesteit, Beter Horen, Café De Bommel, Bakkerij Dikke Mik, Bloem en Plant Marijn Kroese, Kelie Sieraden, Kapsalon Kinki Kappers, Sengers Juwelen, Kunst en Antiek, Cosmo Hairstyling, Calluci Mannenmode, Skoebidoe Kinderschoenen, Brasserie 't Stief Kwartierke, IJzerwarenhandel Wallebroek.

Bereikbaarheid
Het winkelpand is goed bereikbaar. De laad- en lostijden zijn tot 11.00 uur 's morgens en na 17.00 uur. Een busstation en het NS station bevinden zich op loopafstand.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 135 m².
Begane grond ca. 65, eerste verdieping ca. 35 en tweede verdieping ca. 35.
Op de eerste en tweede verdieping (bereikbaar middels een draaitrap) bevinden zich de magazijnruimte, toiletruimte, kantoorruimte aan de voorzijde van het pand en een pantry met keukenblok en toegang tot het dakterras.

Opleveringsniveau
Het object is voorzien van:
- gietvloer; - systeemplafond met verlichting; - twee koel-/verwarmingsunits; - c.v.-installatie; - balie; - dubbele etalageruimte;
- afsluitbaar hekwerk aan de voorzijde; - pantry met keukenblok; - toiletruimte; - kantoor op de verdieping.

Parkeren
Het pand is gelegen binnen het kernwinkelgebied. Op enkele tientallen meters bevinden zich mogelijkheden voor betaald parkeren aan de openbare weg en op het het Mols parkeerterrein.

Welstandsklasse
A2.

Frontbreedte
4 meter.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan: “Binnenstad”. Bestemming: detailhandel.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 28.500,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Onderhoudscontracten
Voor zover dit niet in servicekosten is opgenomen zal de huurder in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
Direct.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Breda
ContactpersoonR.G.C.M. (Rogier) Willemsen RM
E-mailadresrgcm.willemsen@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324687
Mobiel06-13738441

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 28.500,- per jaar
oppervlakte:
135 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (50), City (89), Chasse (53), Zandberg (26), Verspreide huizen Rijen (20), Prinsenbeek (16), Ginneken (15), Valkenberg (14), Fellenoord (13), Centrum Oost 1 (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oosterheide (3), Emer Zuid (2), Ettensebaan (2), Krogten Noord (2), Antiloopstraat (1), Belcrum (1), De Wijsterd (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Halstraat 22 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Breda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt City te Breda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 135 m2 en ligt op Halstraat 22 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen