Winkel - Huur

Ireneboulevard 0ong 2627 Delft

Informatie aanvragen

€ 120,- per m² / jaar

Ireneboulevard 0ong 2627 Delft
 

Winkel te huur aangeboden
op Ireneboulevard 0ong in Delft

Winkel - Huur
55 m2 - 1500 m2

Het gebouw VOLT is gelegen aan het Van Leeuwenhoekpark, De Groene Haven en de Ireneboulevard. Een markante plek vlakbij het station Delft en de historische binnenstad met uitzicht op het “gezicht van Delft”. VOLT is gelegen in het grootschalige ontwikkelingsproject genaamd 'Nieuw Delft' waarin circa 1.200 woningen en zo’n 40.000 m² aan stedelijke functies worden gerealiseerd. Het concept bestaat uit drie gebouwen rondom een plein, met betaalbare appartementen, gedeelde voorzieningen en ruimte voor commerciële functies op de begane grond.

VOLT draagt bij aan de ambitie van Delft om in 2025 een magneet te zijn voor kennisintensieve bedrijven en kenniswerkers. Uit onderzoek blijkt dat deze groep behoefte heeft aan een betaalbare huurwoning, dichtbij het centrum, in een gebouw dat ontmoeting en de mogelijkheid voor samenwerking faciliteert én waar men behoefte voorzieningen met elkaar deelt.
Totaal is er 1.500 m² beschikbaar aan commerciële ruimtes.

Locatie:
Het gebied Nieuw Delft belooft dé nieuwe hotspot te worden waar creatieve ondernemers de lading vinden voor een succesvolle business. Het gebouwensemble ligt naast het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, De Groene Haven en de Ireneboulevard. Een markante plek vlakbij het station Delft en de historische binnenstad.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1.500 m²:
• 1 kantoorunit van circa 350 m²;
• 6 winkelunits variërend vanaf 54 m² tot 299 m².
• Totaal maximaal ca. 400m² horeca ruimte

Indeling:
Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau:
De ruimte zal casco worden opgeleverd.

Welstandsklasse: B1.

Frontbreedte: Vanaf 8 meter.

Bestemming:
Winkelruimte, Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
Op aanvraag, afhankelijk van het oppervlak prijs vanaf € 120,00 p/m².

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Verrekenbaar voorschot van € 10,-. Dit bedrag is exclusief gas, water en licht.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per 1 april 2020.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfsmakelaars
VestigingMVGM Bedrijfsmakelaars Amersfoort
ContactpersoonJ.P. (John-Patrick) Jansen RM
E-mailadres[email protected]
Telefoonnummer088-4324492
Mobiel06-25086280

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.500 m2
In units vanaf:
55 m2
Beschikbaar per:
2020-02-01
Bouwjaar:
2020

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (226), Artiestenbuurt (4), Loper Zuid (3), Morgenstond-Oost (3), Poptahof-Zuid (3), Buurt 00 (2), In de Veste (2), Venen (2), Bomenwijk (1), Centrum-West (1), Delftzicht (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Berkelse Poort (1), Hoogstad (1), Schieoevers Zuid (1), Tanthof Oost (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ireneboulevard 0ong in Delft.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Delft? We bieden u nu een unieke winkel aan te Delft. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1500 m2 en ligt op Ireneboulevard 0ong in Delft.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen