Winkel - Huur

Oude Delft 149 2611HA Delft

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.200,- per maand

Oude Delft 149 2611HA Delft
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Oude Delft 149 in Delft

Winkel - Huur
58 m2

Te huur, in Rijksmonumentaal grachtenpand, prominent gelegen winkel- of kantoorruimte van 43 m2 (+ 15 m2 kelder/magazijn) aan de mooiste gracht van Delft, de Oude Delft. Grote ramen geven voldoende lichtinval en zicht op de gracht.

INDELING
Via 2-3 traptreden komt u bij de deur van de winkel- of kantoorruimte waarvan de voorzijde van de ruimte is voorzien van grote ramen. De 43 m2 oppervlakte is rechthoekig. In een nis, krijgt u vervolgens zicht op een pantry. Direct daarnaast is een deur die toegang geeft tot een smalle gang met een toiletruimte en opslaggelegenheid. In de gang bevindt zich ook een trapje dat leidt naar de kelder met gewerveld plafond (in het midden stahoogte).

LOCATIE
De winkel- of kantoorruimte bevindt zich aan het autovrije deel van de Oude Delft, midden in het centrum van Delft, temidden van gezellige restaurantjes, winkels en café's. In de zomer vaart de rondvaartboot door de gracht, langs het Rijksmonumentale pand en wijst op het huis naast de ruimte, waar de lijfarts van Willem van Oranje heeft gewoond.
De locatie bevindt zich vlakbij de Phoenix garage. Het intercity NS station van Delft ligt op loopafstand (< 500 m.) en de afrit van de snelweg op ca 2-3 km.

BESTEMMING
De locatie is perfect geschikt als winkel- of kantoorruimte.

CONDITIES
Het huren van deze winkel- of kantoorruimte is voor een periode van ca. 5 jaar, waarbij de huur voorafgaand aan de maand dient te worden voldaan. De maandhuur bedraagt € 1.200,- euro per maand. Hierover is geen omzetbelasting c.q. btw verschuldigd.
De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomstig de algemene bepalingen die hiervoor gelden.
De verbruikte energie (elektra en water) zijn niet in de huurprijs begrepen evenals de waterschapsbelasting en de gemeentelijke belasting voor de gebruiker.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel- of kantoorruimte is per direct beschikbaar.
Er is een nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd met nieuwe radiatoren.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.200,- per maand
oppervlakte:
58 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Centrum (56), Zuidwal (30), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17), Kom Loosduinen (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Berkelse Poort (1), Schieoevers Zuid (1), Tanthof Oost (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oude Delft 149 in Delft.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Delft? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum-West te Delft. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 58 m2 en ligt op Oude Delft 149 in Delft.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen