Winkel - Huur

Tilburgseweg 73 5051AB Goirle

Informatie aanvragen

€ 194 per m² per jaar

Tilburgseweg 73 5051AB Goirle
 

Winkel te huur aangeboden
op Tilburgseweg 73 in Goirle

Winkel - Huur
49 m2

Zoekt u een winkel te huur in Goirle? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Goirle-Centrum te Goirle. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 49 m2 en ligt op Tilburgseweg 73 in Goirle.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 194 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Tilburgseweg 73 in Goirle te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 194 per m² per jaar
oppervlakte:
49 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (111), Het Zand (26), De Schans (25), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (12), Het Goirke (10), Hilvarenbeek (9), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (9), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tilburgseweg 73 in Goirle.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen