Winkel - Huur

Plesmanstraat 1 3833LA Leusden

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Plesmanstraat 1 3833LA Leusden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Plesmanstraat 1 in Leusden

Winkel - Huur
1091 m2

Sports Business Center is dé locatie voor inkoop, inspiratie, informatie & educatie voor de sport business in de Benelux.
Hier komt de sportbranche bij elkaar – in de 100 showrooms, kantoren, vergaderruimtes of eventlocaties. Sports Business Center is hét bedrijfsverzamelgebouw voor de Benelux sportmarkt.
Door de ligging centraal in Nederland, op de Plesmanstraat 1 te Leusden, is het centrum vanuit alle delen van het land goed te bereiken. Vanaf de snelweg bereikt u in slechts 3 minuten de ruime parkeerplaats die voldoende plek biedt aan alle huurders en bezoekers.
Met het OV reist u vanaf station Amersfoort met de spitsbus in 20 minuten naar het centrum.

Sports Business Center is de thuisbasis van meer dan 350 merken uit sport en lifestyle: vertegenwoordigingen van internationale sportmerken, agenten, distributeurs en importeurs huren een showroom in Sports Business Center. Vanuit hun showroom presenteren de huurders gedurende het hele jaar hun producten.
Steeds meer huurders zijn ook kantoorhoudend in Sports Business Center; daarnaast zijn ook retail formules, retail service organisaties en brancheverenigingen gehuisvest in Sports Business Center. Het centrum vervult dan ook een belangrijke functie als handels- en kennisplatform van de sportmarkt in de Benelux.

Mede door de centrale ligging in Nederland, de goede bereikbaarheid, de ruime gratis parkeergelegenheid en de moderne, sportieve inrichting en uitstraling van het centrum komt de sportbranche hier letterlijk bij elkaar.
De huurders van Sports Business Center profiteren daarnaast van diverse extra services, zoals een receptie (dagelijks bezet van 7:00 tot 20:00 uur), het regelen van postzaken (inkomend en uitgaand), gratis gebruik van de fitnessruimte en een café/lunchroom dat voorziet in alle catering benodigdheden.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de showroom met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Plesmanstraat 1 in Leusden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

KENMERKEN
Binnenkort komt een zeer aantrekkelijke unit beschikbaar die bestaat uit showroom en kantoor,
gelegen op een prominente plek vlakbij de hoofdingang van het centrum.

SHOWROOM - (1.091M²)
De showroom beschikt over een centrale lounge met daaromheen
verschillende sub-units; een pantry-keuken en opslag zijn aanwezig.
De showroom is zowel via het atrium van het centrum te bereiken
als ook via een eigen ingang vanaf de achterkant van het gebouw.

KANTOOR - (1.944M²)
De kantoorunit is een combinatie uit open-office en aparte kantoren
vergaderruimtes. De kantoorunit beschikt over een ruime
entree met receptie, een kantine, keuken en een eigen dakterras.
Er is veel daglicht met een vrij uitzicht op een klein natuurgebied.
Het kantoor is net als de showroom te bereiken via het atrium
als ook via een eigen ingang vanaf de achterkant van het gebouw.

HUURPRIJS EN KOSTEN
Éénmalige bijdrage per jaar: € 575,- digitale cataloguskosten.
Gratis parkeren.

Totale kosten per m² per jaar:

Huurprijs vanaf € 135,-
Servicekosten € 39,50
Promotiebijdrage € 16,50
Voorschot energiekosten € 10,-
Verzekeringskosten € 1,35
Exposantenraad € 3,95

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de showroom met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Plesmanstraat 1 in Leusden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
oppervlakte:
1.091 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum Nijkerk (50), Soestdijk (gedeeltelijk) (32), De Bunt (28), Gote Haag (27), Hamershof (19), Emiclaer (11), Coninckstraat (10), Hof (10), Beestenmarkt (9), Stadhuisplein (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Isselt (5), De Briellaard (3), Vathorst (2), Calveen (1), De Horst (1), De Wieken Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Plesmanstraat 1 in Leusden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Leusden? We bieden u nu een unieke winkel aan op industrieterrein De Horst in de buurt Buitengebied Leusden-Centrum West te Leusden. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1091 m2 en ligt op Plesmanstraat 1 in Leusden.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen