Winkel - Huur

Bergse Dorpsstraat 6870 3054GE Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 70.000,- per jaar

Bergse Dorpsstraat 6870 3054GE Rotterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Bergse Dorpsstraat 6870 in Rotterdam

Winkel - Huur
350 m2

Algemeen
Representatieve winkelruimte op A1-locatie in het kernwinkelgebied van Deelgemeente Hillegersberg te Rotterdam. Het gebied kenmerkt zich door een bijzonder aantrekkelijke sfeer. Het is de combinatie van de ouderwetse visboer, bakkers, slagers, ijzerwarenwinkel en groenteboer met een grote diversiteit aan mode en horeca die hiervoor zorgt.

Omliggende winkels zijn o.a.
Tommy Hilfiger, RiverWoods, J.C. Hair, Rituals, Parfumerie Douglas, Gall & Gall, Albert Heijn, Van den Assem, Roobol, Simon Levelt, Hema, Blokker, Gant, Van der Linde Lingerie, Decorette Woonatelier, Repeat, Cashmere, Superdry, Be one, Kool Optiek, Bridgeport en Be One.

In de nabije omgeving zijn tevens diverse horecagelegenheden gevestigd waaronder Eetcafé Facet, restaurant Gauchos en wijnbar Mendoza.

De winkel is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid (betaald) in directe omgeving.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Hillegersberg, Sectie F, Nr. 1085, Appartementsindex 1.

Indeling
Ca. 350 m2 winkelruimte gelegen op de begane grond.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) in casco staat worden opgeleverd, met de navolgende voorzieningen:
• Pantry;
• Toilet.

Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Bestemming
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan Kern en Plassen van de Gemeente Rotterdam, onherroepelijk d.d. 16 november 2011 en 16 maart 2013 en is bestemd voor Gemengde bebouwing I.

De gronden aangewezen voor ‘gemengde bebouwing I’ zijn bestemd voor:
a. woningen, uitsluitend op de verdiepingen;
b. winkels, op de begane grond;
c. horeca resp. verkooppunt motorbrandstoffen (zonder LPG), op de begane grond, waar zulks op de plankaart is aangegeven;
d. overbouwde doorgang, waar zulks op de plankaart is aangegeven.
e. archeologisch waardevol gebied (als bedoeld in artikel 30);
f. een bedrijf (smederij, lasinrichting, bankwerkerij) aan Bergse Dorpsstraat 132 in categorie 3.1 van de lijst van bedrijfsactiviteiten behorend bij deze regels.

Bron: www.rotterdam.nl/bestemmingsplan | www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Inlichtingen
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
Tel.: 010 - 424 88 88

Email: winkels@ooms.com

Bezoek ook onze internet-site http://www.ooms.com

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 70.000,- per jaar
oppervlakte:
350 m2
Bouwjaar:
1932

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (102), Buurt 00 (64), Cool (60), Oude Noorden (46), Hillegersberg-Noord (33), Zuidplein (30), Kralingen-West (29), Hillesluis (28), Groot-IJsselmonde (27), Rubroek (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Hoofdweg-Zuid (1), Hooge Veenen (1), Schieoevers Zuid (1), Tanthof Oost (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bergse Dorpsstraat 6870 in Rotterdam.

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Hillegersberg-Noord te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Bergse Dorpsstraat 6870 in Rotterdam.

 
Informatie aanvragen