Winkel - Huur

Groenendaal 493 3011ZW Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 15.000,- per jaar

Groenendaal 493 3011ZW Rotterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Groenendaal 493 in Rotterdam

Winkel - Huur
76 m2

Algemeen
In harte Rotterdam gelegen winkel-/kantoorruimte, aan de rand van het kernwinkelgebied Meent, Koopgoot, Lijnbaan en Coolsingel waar zowel landelijke als lokale ondernemers gevestigd zijn. Op loopafstand van de winkelstraten Pannekoekstraat en Botersloot, de Markthal alsmede de tweewekelijkse (buiten) markt.

Aan de Groenendaal zijn o.a. gevestigd: Albert Heijn, Trekpleister, Maison Sucre, Halfords, Whoops en (afhaal)restaurant Eefje.

Het object maakt deel uit van het Hoogkwartier (www.hoogkwartier.nl), waar onder andere ook: Kunstuitleen, Groos, Kinki Kappers, Urban Bakery, Woei, Albert Heijn, Halfords, Old Scuola, Dirk van der Broek en Coolblue zijn gevestigd

De ruimte is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/tram) en met de auto. Parkeren kan (betaald) voor de deur of in één van de nabijgelegen parkeergarages.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rotterdam 4e afdeling, Sectie AF, Nr. 1167.

Indeling
Ca. 76 m2 winkelruimte gelegen op de begane grond.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Nader te bepalen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Datum van oplevering
In overleg

Wijze van oplevering
De ruimte wordt schoon en ontruimd (vrij van huur en gebruik) opgeleverd in de alsdan aanwezige staat.

Energielabel
Het object heeft (nog) geen energielabel.

Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Bestemmingsplan
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Laurenskwartier’ van de gemeente Rotterdam, onherroepelijk d.d. 23 maart 2013 en is bestemd voor ‘centrumdoeleinden 6’.

De voor 'Centrum 6' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen;
b. hotels;
c kantoren, enkel op de begane grond en eerste verdieping, met uitzondering van de kantoren op adres Vissersdijk 219-237, op dit adres zijn kantoren toegestaan op de begane grond en tevens op de eerste tot en met de vierde verdieping;
d. detailhandel, enkel op de begane grond en eerste verdieping;
e. dienstverlening, enkel op de begane grond en eerste verdieping;
f. horeca, enkel op de begane grond en eerste verdieping;
g. maatschappelijk, enkel op de begane grond en eerste verdieping;
h. cultuur en ontspanning, enkel op de begane grond en eerste verdieping;
i. bedrijven t/m categorie 2, enkel op de begane grond en eerste verdieping;
j. de functies die alleen toegestaan zijn op de begane grond en eerste verdieping, zijn, indien die functies op het tijdstip van de terinzagelegging reeds als die functies worden gebruikt op de tweede verdieping en hoger, dan zijn dezelfde functies daar toegestaan;
k. nutsvoorzieningen;
l. parkeervoorzieningen, enkel ondergronds;
m. groenvoorzieningen, ontsluitingswegen, -paden en -onderdoorgangen;
n. ter plaatse van de gebiedsaanduiding "vrijwaringszone - spoor", voor een vrijwaringszone - spoor;
o. 'Waarde - Archeologie - 1', 'Waarde - Archeologie - 2', 'Waarde - Archeologie - 3', 'Waarde - Archeologie - 4', 'Waarde - Cultuurhistorie', 'Waterstaat - Waterkering' of 'Waterstaat - Waterstaatkundige functie', voor zover de gronden mede als zodanig zijn bestemd.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 15.000,- per jaar
oppervlakte:
76 m2
Bouwjaar:
1985
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (94), Buurt 00 (63), Cool (57), Oude Noorden (43), Centrum (35), Hillegersberg-Noord (32), Ridderkerk-Centrum (31), Zuidplein (30), Groot-IJsselmonde (28), Kralingen-West (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Donkersloot-Zuid (3), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Groenendaal 493 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Stadsdriehoek te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 76 m2 en ligt op Groenendaal 493 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen