Winkel - Huur

Herenwaard 20 3078AK Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 4.750,- per maand

Herenwaard 20 3078AK Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Herenwaard 20 in Rotterdam

Winkel - Huur
575 m2

Te huur: een vrijstaande voormalige ABN AMRO gebouw gelegen aan de hoofd van het winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam IJsselmonde.

Ooit een bank vol verhalen, geheimen en historische momenten, nu staat deze unieke object te wachten op volgende gebruiker.
Het kantoorgebouw kan prima wordt gebruikt als: tandartspraktijk, apotheek en advocatenkantoor. Uiteraard is het is ook geschikt als winkelruimte of horecaruimte.

Het kantoorgebouw is gelegen aan het hoofd van het winkelcentrum, dichtbij het tramstation en de bus centrale. Het gemeentehuis is gelegen aan de overkant. De sociale voorziening zoals bibliotheek en huisartsposten zijn in de directe buurt.

Het winkelcentrum beschikt over een ruim en gevarieerd winkelaanbod met diverse landelijk opererende winkelketens zoals Gall & Gall, Blokker, Kruidvat en de grote supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo en Dirk van den Broek zijn gevestigd.

Vloeroppervlak

Begaande grond: ca. 378 m², plafondhoogte 3.80 meter
Kelder: ca 113 m², plafondhoogte: 3.00 meter
1e verdieping: ca. 84 m², plafondhoogte: 3.00 meter
Totaal: circa 575 m²

Frontbreedte

Oostelijke kant: 20 meter
Zuidelijke kant: 16 meter
Westelijke kant: 32 meter
Noordelijke kant: 20 meter
Totaal: 88 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoor-/ winkelruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Herenwaard 20 in Rotterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bereikbaarheid

De winkelruimte is gelegen aan de drukke doorgaande route van Rotterdam-IJsselmonde en ligt in snel verbinding met de A16 en A15.
Aan de overkant bevindt zich een tramhalte en een busstation waarbij diverse regionale buslijnen en stadsbussen stoppen voor de deur, en waarbij de tramlijnen 12 en 23 halteren.

Parkeren

Parkeercentrum Keizerswaard telt 575 parkeerplaatsen, waarbij u voor het eerste halfuur € 0,50 betaald. Daarnaast zijn er ook voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de straat tegen een tarief van € 2,- per uur. Ook Parkeergarage Hart van IJsselmonde beschikt eveneens over veel betaalde parkeerplekken voor bezoekers.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een Centrum bestemming en zijn de gronden bestemd voor:

- Kantoorruimte
- Winkelruimte
- Horecaruimte

Voor het gebruik als horeca zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs
€ 4.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW

Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiële nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

Indexering

Jaarlijks, voor het eerst één (1) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten

De servicekosten bedraagt € 200,- per maand.
Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur

De winkelruimte/horecaruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat.

Onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurtermijn

5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoor-/ winkelruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Herenwaard 20 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 4.750,- per maand
oppervlakte:
575 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (100), Cool (60), Oude Noorden (46), Centrum (36), Hillegersberg-Noord (33), Ridderkerk-Centrum (31), Zuidplein (30), Hillesluis (28), Kralingen-West (28), Groot-IJsselmonde (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Groote Lindt (4), Stadionweg E.O. (4), Donkersloot-Zuid (3), Ter Steeghe (2), Ceintuurbaan (1), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herenwaard 20 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Groot-IJsselmonde te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 575 m2 en ligt op Herenwaard 20 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen