Winkel - Huur

Oude Binnenweg 57A 3012JA Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 92.000,- per jaar

Oude Binnenweg 57A 3012JA Rotterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Oude Binnenweg 57A in Rotterdam

Winkel - Huur
227 m2

Algemeen
Winkelruimte naast Scotch & Soda, in het centrum van Rotterdam, nabij het Binnenwegplein, tussen de Karel Doormanstraat en de Mauritsweg. Metrostation Eendrachtsplein, alsmede tram- en bushalte zijn op loopafstand gelegen.

In de directe omgeving zijn vele luxueuze winkels gevestigd, o.a. Banketbakkerij Specker, Brunott Juweliers en diverse exclusieve dames- en herenmodezaken. Omliggende winkels zijn o.a.: Mediamarkt, SuperDry, Men at Work, America Today, Sascha Schoenen, Jack & Jones, Vero Moda, Sissy-boy Homeland, Coffee Company, Adidas Store, Daily wok, Holland & Barrett, Vanilia, Eye Wish, Vans en Bever.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rotterdam 4e afdeling, Sectie AF, Nr. 1602-A, Appartementsindex 1.

Indeling
Ca. 112 m2 winkelruimte gelegen op de begane grond, alsmede ca. 115 m2 kelderruimte.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
Omstreeks februari / maart 2018.

Wijze van oplevering
De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de alsdan aanwezige staat.

Energielabel
Het object heef geen energielabel.

Bestemming
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan ‘Cool’ van de Gemeente Rotterdam (onherroepelijk d.d. 2 november 2011) en is bestemd voor ‘centrumvoorzieningen IV’.

De gronden, aangewezen voor ‘centrumvoorzieningen IV’, zijn bestemd voor:
a. bouwwerken, waarin zijn toegestaan:
- maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van geluidsgevoelige voorzieningen in de zin van de Wet geluidhinder), en winkels op de begane grond;
- woningen op de verdiepingen;
- hotels zowel op de begane grond als op de verdiepingen;
- horeca ter plaatse van de op de plankaart aangegeven aanduiding 'horeca toegestaan' en ingevolge de bijlage behorende bij artikel 3 lid 10, op de begane grond, met dien verstande dat daar waar ingevolge bijlage 2 behorende bij deze voorschriften reeds horeca aanwezig is op de verdieping(en), tevens horeca op de verdiepingen is toegestaan;
- een speelautomatenhal ter plaatse van Oude Binnenweg 59-65, met de daarbij behorende
berg- en stallingsruimten die, behoudens de in- en uitgang, niet zichtbaar zijn in de voorgevel, alsmede tuinen, ontsluitingswegen en -paden;

b. de bestemmingen ‘waterkering’ en ‘archeologisch waardevol gebied’, voor zover deze gronden op de plankaart mede als zodanig zijn aangewezen.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 92.000,- per jaar
oppervlakte:
227 m2
Bouwjaar:
1953
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (94), Centrum (53), Buurt 00 (63), Cool (57), Oude Noorden (43), Hillegersberg-Noord (31), Zuidplein (30), Kralingen-West (28), Groot-IJsselmonde (27), Hillesluis (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Hoofdweg-Zuid (1), Hoogstad (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oude Binnenweg 57A in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Cool te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 227 m2 en ligt op Oude Binnenweg 57A in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen