Winkel - Huur

Putsebocht 75 3073HD Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 95,- per m² / jaar

Putsebocht 75 3073HD Rotterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Putsebocht 75 in Rotterdam

Winkel - Huur

Putsebocht 75

Algemene omschrijving:
Wilt u met uw onderneming tussen de mensen zitten? In een woonwijk, tegenover een basischool aan een doorgaande weg op een zichtlocatie? Dan is deze ruimte beschikbaar. U zit hier op een hoek van een winkelplint met de entree op de hoek van de straat. Pantry en toiletruimte zijn aanwezig. Door de raampartijen aan weerszijden is er veel natuurlijke lichtval.

Omgeving/Wijkinformatie:
Bloemhof is een vooroorlogse wijk in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord. De wijk ligt tussen de Putselaan en de Hillevliet in het noorden, de Groene Hilledijk in het oosten, de Strevelsweg in het zuiden en de Dordtselaan in het westen. Bloemhof is een multiculturele wijk met veel portiekwoningen en laagbouw. Het winkelaanbod in de wijk is heel divers.

De nabijgelegen Afrikaanderwijk trekt veel winkelende mensen. Elke woensdag en zaterdag is er op het Afrikaanderplein een grote markt waar meer dan 300 kooplieden de meest kleurrijke producten aanbieden.

Bereikbaarheid:
Via de ring Rotterdam (A15 en A16) is deze locatie goed bereikbaar. Er is betaald parkeren in de directe omgeving. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima: Aan het eind van de straat stoppen tram 2 en tram 25. Iets verderop aan de Putselaan stopt bus 77. Ook metrostation Maashaven ligt op loopafstand.

Kenmerken en voorzieningen:
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen wij met u een ander opleveringsniveau overeenkomen.

Branchering:
In de buurt zijn veel verschillende ondernemingen gevestigd, waaronder een meubelzaak en een elektronicazaak.

Wilt u een kantoor met 2 verdiepingen en een berging? Met veel daglicht door de vele ramen en direct in het zicht aan de doorgaande weg? Dan is dit de ideale plek voor u.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 95,- per m² / jaar
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (94), Buurt 00 (63), Cool (57), Oude Noorden (43), Centrum-Noord (33), Centrum (35), Hillegersberg-Noord (31), Ridderkerk-Centrum (31), Zuidplein (30), Kralingen-West (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Donkersloot-Zuid (3), Ceintuurbaan (1), De Bosschen (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Putsebocht 75 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Bloemhof te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Putsebocht 75 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen