Winkel - Huur

Weteringstraat 328 3061PS Rotterdam

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

Prijs op aanvraag

Weteringstraat 328 3061PS Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Weteringstraat 328 in Rotterdam

Winkel - Huur
De Weteringstraat is de verbinding van de Vlietlaan met de Frits Ruysstraat en maakt tezamen met de Goude Rijweg deel uit van het wijkwinkelcentrum "Middelpunt" ook wel benoemd als "Alliantie Boulevard Kralingen".
 
De afgelopen jaren heeft dit winkelgebied zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke plek voor ondernemers met (veelal kleinschalige) nieuwe ideeën of uitdagende plannen. Sinds januari 2O19 is er ook een zgn. BIZ (Bedrijven Investering Zone) opgericht.
 
Naast de AH-supermarkt bevindt zich in de Weteringstraat een winkelstrip van circa 330 m2 verdeeld over enkele kleinere units - variërend van 55 tot 115 m2 - met de mogelijkheid tot samenvoeging (zie plattegrond). Binnenkort wordt de gehele plint opgeleverd met nieuwe hardhouten puien, uniforme reclame-uiting en een schilderbeurt (zie impressie).
 
Voor de verhuur van deze winkelstrip en de verdere kwalitatieve verbetering van het winkelgebied is een brancheringprofiel van toepassing.
 
Woonstad is geïnteresseerd in speciaalzaken zoals o.a.:
Drogisterij/parfumerie, mode dames/heren, schoenen/tassen/accessoires, sieraden, juwelier, optiek/hoortoestellen, leisure, lederwaren/reisartikelen, sportartikelen, kaas/delicatessen, slijterij/wijnhandel, cadeauartikelen, foto/elektronica, dieren(voeding), woninginrichting/klein meubelen, verf/wandbekleding, boeken/kantoorbenodigdheden of andere (aanvullende) branches zijn van harte welkom.
 
Ondernemers die in genoemde speciaalzaken kansen zien of plannen hebben voor nieuwe formules nodigen wij graag uit om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden.
 
Het plaatselijke huurprijsniveau bedraagt gemiddeld € 140,00/m2.
Ondernemers met leuke ideeën en een goed ondernemingsplan kunnen rekenen op aantrekkelijke huurvoorwaarden.
 
VERRAS ONS MET EEN BIJZONDER PLAN;
 
GROTE KANS DAT WIJ KUNNEN VERRASSEN MET EEN BIJZONDER AANBOD.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Beschikbaar per:
01 januari 2019

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (100), Buurt 00 (63), Cool (60), Oude Noorden (46), Centrum (36), Hillegersberg-Noord (33), Ridderkerk-Centrum (31), Zuidplein (30), Hillesluis (28), Kralingen-West (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Donkersloot-Zuid (3), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Hooge Veenen (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Weteringstraat 328 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kralingen-West te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Weteringstraat 328 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen