Winkel - Huur

Arena 113-115 5211XT 's-Hertogenbosch

Informatie aanvragen

€ 29.500,- per jaar

Arena 113-115 5211XT 's-Hertogenbosch
 

Winkel te huur aangeboden
op Arena 113-115 in 's-Hertogenbosch

Winkel - Huur
93 m2

Winkelunit circa 93 m²

Te Huur
ARENA 113-115 te 's-Hertogenbosch

Omschrijving
Winkelcentrum Arena is gelegen boven een ondergrondse parkeergarage met circa 475 parkeerplaatsen. De hoofdentree van de Arena kenmerkt zich door transparante puien bij de hoofdingang van het winkelcentrum. Doordat de logo’s van een afstand goed te lezen zijn, heeft dit winkelcentrum in aantrekking vanaf de Markt.

Winkelcentrum de Arena heeft een metamorfose ondergaan. Zo zijn onder andere de gevels van licht natuursteen, de aanleg van een nieuwe vloer in drie tinten grijs. Speciaal gemaakte verlichtingsarmaturen en transparante glazen balustrades. Comfort en gemak is voorzien van nieuw royaal zitmeubilair, digitale informatiezuilen, een watertappunt en grote plantenbakken.

Een ‘’eye catcher’’ zijn de vitrines op de leeftafel met in de vitrines ‘’misbaksels’’ die bij de bouw van de Arena in de grond zijn gevonden.

Arena 113-115 (unit 0.14): ca. 93 m²

Bereikbaarheid
Gezien de ligging op steenworp afstand van het ‘’stadscentrum van ’s-Hertogenbosch’’, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. Verder is het object, ondanks dat het in het centrum is gelegen, ook prima bereikbaar met de auto. Via de Zuid Willemsvaart en de Hekellaan en de Pettelaarseweg zijn de snelwegen aan de zuidkant van de stad (A2 en A65) binnen enkele autominuten bereikbaar.

Omgevingsfactoren
Winkelcentrum Arena is gelegen aan de noordkant van het centrum van de stad ‘s-Hertogenbosch. Het kernwinkelgebied, met al haar winkel- en horecavoorzieningen is gelegen op enkele minuten loopafstand. De directe omgeving bestaat uit een mix van kantoren wonen en winkels. Enkele spraakmakende bedrijven in de directe omgeving zijn Basic Fit, Prijsvrij, Albert Heijn en het Kruidvat.

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn voldoende openbare parkeermogelijkheden. Onder het winkelcentrum is parkeergarage Arena gelegen.

Opleveringsniveau
Vertrekpunt is dat de winkelruimte wordt opgeleverd in casco staat, in aanvulling hierop beschikt de winkelruimte over het navolgende globale opleveringsniveau:
• systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
• cementen dekvloer;
• sanitaire voorzieningen;
• pantry.

Huurgegevens
Arena 113-115 (unit 0.14) € 29.500,00 per jaar, excl. btw.

Huurtermijn
Vijf (5) jaren en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaren.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw. Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten (incl. koeling & warmte)
Arena 113-115 (unit 0.14) € 5.300,00 per jaar, excl. btw.

Promotiebijdrage
Arena 113-115 (unit 0.14): € 930,00 per jaar, excl. btw.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

 

Contact

BedrijfsnaamHRS Bedrijfsmakelaars
Vestiging's Hertogenbosch
Contactpersoonmr. Mike S.J. Hoffman
E-mailadresmike@hrsbedrijfsmakelaars.nl
Telefoonnummer06 13 14 20 30
Mobiel06 13 14 20 30

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 29.500,- per jaar
oppervlakte:
93 m2
Bouwjaar:
1998

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad-Centrum (60), Centrum (17), Binnenstad-Oost (8), Rosmalen-Centrum (11), Verspreide huizen in het bouwgebied (9), Ammerzoden (7), De Schutskamp (4), Berlicum (3), Orthenpoort (3), De Rompert (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Orthenpoort (3), Bp De Herven (2), De Schakel (1), Knooppunt Hintham (heymans) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Arena 113-115 in 's-Hertogenbosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Hertogenbosch? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Binnenstad-Centrum te 's-Hertogenbosch. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 93 m2 en ligt op Arena 113-115 in 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen