Winkel - Huur

Hinthamereinde 37 5211PM 's-Hertogenbosch

Informatie aanvragen

€ 1.750,- per maand

Hinthamereinde 37 5211PM 's-Hertogenbosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Hinthamereinde 37 in 's-Hertogenbosch

Winkel - Huur
160 m2

Representatieve commerciële ruimte nabij het centrum van 's-Hertogenbosch. Wegens het ruime bestemmingsplan zijn vele soorten ondernemingen toegestaan op deze locatie.

Het pand is gelegen aan de verlenging van de Hinthamerstraat op loopafstand van ketens als ICI Paris XL, Kruidvat, Omoda schoenen en Bakker Bart. Het pand is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen en de op en afritten van de A59. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte is letterlijk aan de overkant van de straat.

Algemeen

Winkel- horecaruimte: circa 160 m² BVO
Frontbreedte: 5,2 meter
Welstandsklasse: B

Wilt u alle beschikbare informatie over dit winkelpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hinthamereinde 37 in 's-Hertogenbosch aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===================================

Indeling

Het pand bestaat uit een grote open ruimte, die zowel voor winkelruimte als voor horeca kan dienen. In samenspraak met de eigenaar kan de ruimte verder naar wens worden ingericht, aan de achterzijde van het pand zit een keuken en een gescheiden dames en heren toilet.

Parkeren

Bij het pand zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, de mogelijkheid is wel aanwezig om een parkeervergunning aan te vragen. Voor meer informatie inzake de voorwaarden en de kosten kunt u contact opnemen met de Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een centrum bestemming en zijn de gronden bestemd voor detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, publiekverzorgende ambacht en dienstverlening en horeca van categorie 2. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat onder andere voorzien van;

• Alarminstallatie
• Balie
• Camerabeveiliging
• Inbouw- en spotsverlichting
• Internet- telefonieaansluitingen
• Kluis
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• Tegelvloer
• Afzuiginstallatie
• Koelcel

Huurcondities

Huurprijs: € 1.750,- per maand.
Huurtermijn: In overleg , een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Zekerheidstelling: In overleg.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig winkelpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit winkelpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hinthamereinde 37 in 's-Hertogenbosch aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.750,- per maand
oppervlakte:
160 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad-Centrum (60), Centrum (16), Binnenstad-Oost (8), Rosmalen-Centrum (12), Verspreide huizen in het bouwgebied (9), Ammerzoden (7), Berlicum (3), De Rompert (3), De Schutskamp (4), Orthenpoort (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Orthenpoort (3), Bp De Herven (2), De Schakel (1), Knooppunt Hintham (heymans) (1), Munsel-Selissen (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hinthamereinde 37 in 's-Hertogenbosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Hertogenbosch? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Hofstad te 's-Hertogenbosch. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 160 m2 en ligt op Hinthamereinde 37 in 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen