Winkel - Huur

Wigibaldpad 2 6114LZ Susteren

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 19.305,- per jaar

Wigibaldpad 2 6114LZ Susteren
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Wigibaldpad 2 in Susteren

Winkel - Huur
143 m2

Fraaie winkelunit tegenover hoofdingang ‘Plus’ supermarkt

OBJECT
In het sfeervolle kerkdorp Susteren mogen wij u in de winkelkern, tegenover de Plus supermarkt, een charmante nieuwbouw winkelunit (casco) aanbieden. Het geheel is onder moderne architectuur gerealiseerd, beschikt over een royale frontbreedte, is per direct te betrekken en meet ruim 143 m² BVO. Dankzij de royale raampartijen beschikt de unit over veel daglichttoetreding en uitstekende reclamemogelijkheden.

LIGGING
Onderhavig object maakt deel uit van het nieuwe centrumplan van Susteren en kent een verzorgingsgebied van circa 25.000 inwoners. Door de ligging direct naast de ingang van de eveneens geheel vernieuwde supermarkt is een goede passantenstroom gegarandeerd.

De gehele gemeente Echt-Susteren omvat een negental kernen en huisvest in totaal circa 32.000 inwoners. De ligging van de gemeente is ideaal, aan westelijke zijde grenst deze aan België, aan de oostelijke zijde aan Duitsland. Verder is de ontsluiting zeer goed te noemen met de snelwegen A2, A73 en N295 en de NS-stations Susteren en Echt.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 143 m²
TOTAAL circa 143 m²

PARKEREN
Rondom de winkelunit zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Susteren 2016', vastgesteld op 26 mei 2016. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum-1'. Derhalve is onderhavig object bestemd voor onder andere: ‘detailhandel’, ‘dienstverlening’, ‘bedrijven (milieucategorie 1 & 2)’, ‘maatschappelijk’ of ‘cultuur en ontspanning’. Huurder dient zelf bij de gemeente Echt-Susteren te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

KOOPPRIJS
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
€ 19.305,- per jaar te vermeerderen met de BTW

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 19.305,- per jaar
oppervlakte:
143 m2
Bouwjaar:
2017

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Sittard-Centrum (74), Echt Centrum (23), Lindenheuvel (7), Maasbracht (6), Verspreide huizen Susteren (4), Born (3), De Loop (2), Echt Noord (1), Grevenbicht (1), Kollenberg-Park Leyenbroek (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Gardenz (sd) (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wigibaldpad 2 in Susteren.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Susteren? We bieden u nu een unieke winkel aan te Susteren. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 143 m2 en ligt op Wigibaldpad 2 in Susteren.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen