Winkel - Huur

Heuvelstraat 88 5038AH Tilburg

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Heuvelstraat 88 5038AH Tilburg
 

Winkel te huur aangeboden
op Heuvelstraat 88 in Tilburg

Winkel - Huur
185 m2

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 185 m2 en ligt op Heuvelstraat 88 in Tilburg.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Heuvelstraat 88 in Tilburg te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
185 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (110), Oisterwijk-Centrum (33), Het Zand (26), De Schans (23), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (12), Het Goirke (10), Hilvarenbeek (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (9), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Heuvelstraat 88 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen