Winkel - Huur

Nieuwlandstraat 21 5038SL Tilburg

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.150,- per maand

Nieuwlandstraat 21 5038SL Tilburg
 

Winkel te huur aangeboden
op Nieuwlandstraat 21 in Tilburg

Winkel - Huur
50 m2

In het hart van het centrum, in een aantrekkelijk autoluw dwaalgebied, gelegen zelfstandige commerciële ruimte op de begane grond, groot circa 50m2 GO, in een geheel gerenoveerd gebouw.

Locatie
Het object is gelegen aan één van de mooiste straten van het centrum van Tilburg. De Nieuwlandstraat vormt de verbinding tussen het Centraal Station en het centrum van Tilburg.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.150,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Huurperiode
De huurperioden worden in overleg vastgesteld

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.150,- per maand
oppervlakte:
50 m2
Bouwjaar:
2021

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (320)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (9), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwlandstraat 21 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Nieuwlandstraat 21 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen