Winkel - Huur

Groeneveldselaan 37 3902HA Veenendaal

Informatie aanvragen

€ 82 per m² per jaar

Groeneveldselaan 37 3902HA Veenendaal
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Groeneveldselaan 37 in Veenendaal

Winkel - Huur
530 m2

Zoekt u een winkel te huur in Veenendaal? We bieden u nu een unieke winkel aan op industrieterrein Ambacht / Nijverkamp in de buurt Nijverkamp te Veenendaal. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 530 m2 en ligt op Groeneveldselaan 37 in Veenendaal.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 82 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Groeneveldselaan 37 in Veenendaal te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 82 per m² per jaar
oppervlakte:
530 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Koopcentrum (82), Centrum (42), Oude Stad Binnenstad (40), Rhenen Binnenstad (25), Buitenwijk Wageningen-Oost (17), Vogelbuurt (7), Buitenwijk Wageningen-Noord (10), Franse Gat (10), Verspreide huizen (10), Molenbrug (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Ambacht / Nijverkamp (3), De Groene Zoom (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Groeneveldselaan 37 in Veenendaal.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen