Winkel - Huur

Hof van Holland 41 3332EH Zwijndrecht

Informatie aanvragen

€ 2.050,- per maand

Hof van Holland 41 3332EH Zwijndrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Hof van Holland 41 in Zwijndrecht

Winkel - Huur
83 m2

Representatieve en functionele winkelruimte van ca. 83 m² gelegen op een goede locatie in het dynamische winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht, nabij één van de vernieuwde hoofdentrees van het winkelcentrum. De winkelruimte beschikt in de achtergevel over een achteruitgang ten behoeve van laden en lossen.

De winkelruimte is jarenlang verhuurd geweest aan Meesterbakker Uljee.
In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Smit Mode, Delifrance, Etos, Only, Pearle, Van Gent bruin- en witgoed, Versbrasserie Lady-Ann en Multivlaai.

Winkelcentrum Walburg geldt als het hoofdwinkelcentrum van Zwijndrecht en is daarnaast één van de grotere winkelcentra in de regio Drechtsteden, waardoor het winkelcentrum ook veel bezoekers trekt uit de omliggende gemeenten.
In winkelcentrum Walburg zijn naast landelijke winkelketens diverse lokale winkeliers gevestigd. Rondom het winkelcentrum bevindt zich ruime, openbare parkeergelegenheid (gratis).
Winkelcentrum Walburg ondergaat sinds maart 2018 een revitalisatie, die naar verwachting in half 2019 afgerond zal zijn. Bij deze revitalisatie wordt de gehele buitenschil verfraaid en worden alle entrees vernieuwd. Ook aan het interieur van het winkelcentrum worden er zaken gemoderniseerd en verbeterd.

De gemeente Zwijndrecht zal in de loop van 2019 een start maken met de herinrichting van het openbare gebied rondom het gehele winkelcentrum. Dit houdt in dat het gehele gebied opnieuw wordt bestraat, voorzien van nieuwe openbare verlichting, openbaar groen en nieuwe riolering. Deze herinrichting is geheel voor rekening van de gemeente Zwijndrecht.

Locatie:
Winkelcentrum Walburg is het hoofdwinkelcentrum van Zwijndrecht. Het winkelcentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het NS-station Zwijndrecht bevindt zich op loopafstand.

Afmetingen:
- winkelruimte : ca. 83 m²;
- frontbreedte : ca. 5,10 meter.

Parkeren:
Rondom winkelcentrum Walburg is ruime, gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Walburg” met als bestemming Centrum. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid, waaronder detailhandel. De voorschriften zijn op aanvraag beschikbaar.

Voorzieningen/specificaties:
De winkelruimte wordt casco aangeboden. De winkel heeft aanvullend op het
casco een aantal voorzieningen:
- betegelde vloer;
- rolluik;
- toiletruimte;
- eigen aansluitingen voor elektra, gas, water en telefonie;
- sprinklerinstallatie.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 2.050,- per maand exclusief servicekosten exclusief BTW.

Servicekosten:
Er wordt een nader te bepalen bedrag in rekening gebracht als voorschot op onderstaande leveringen en diensten van het winkelcentrum:
- bewaking algemene ruimten;
- schoonmaak algemene ruimten;
- energiegebruik algemene ruimten;
- onderhoud technische installaties algemene ruimten;
- onderhoud toegangsdeuren algemene ruimten;
- etc.
De complete lijst is op aanvraag beschikbaar.

Promotiebijdrage:
De nader te bepalen promotiekosten zullen door de winkeliersvereniging rechtstreeks aan de huurder worden gefactureerd.

Huurperiode:
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Bijzonderheid:
Het is huurder niet toegestaan om de winkelruimte op winkeldagen open te stellen voor winkelend publiek c.q. activiteiten in of om de winkelruimte uit te voeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.050,- per maand
oppervlakte:
83 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (71), Ridderkerk-Centrum (31), Industriegebied Groote Lindt (23), Winkelcentrum Walburg (23), Boogjes en omgeving (18), Kerkbuurt-Oost (16), Kraaihoek (14), Bleijenhoek (13), Oostendam (8), Groot-IJsselmonde (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Groote Lindt (12), Wilhelminahaven (dordrecht) (7), Nijverwaard (5), Donkersloot-Zuid (3), Ter Steeghe (2), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Julianahaven (1), Molenvliet (papendrecht) (1), Reijerwaard (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hof van Holland 41 in Zwijndrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Zwijndrecht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 83 m2 en ligt op Hof van Holland 41 in Zwijndrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen