Kantoor - Huur

Karpervijver 10 b 3703CJ Zeist

Informatie aanvragen

€ 86 per m2 per jaar

Karpervijver 10 b 3703CJ Zeist
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Karpervijver 10 b in Zeist

Kantoor - Huur
50 m2 - 278 m2
Nabij het centrum van het bosrijke gelegen Zeist ligt deze ca 50m2 kantoorruimte in een pand met monumentale allure. De omgeving met het Slot Zeist en de monumentale panden van de Broedergemeenten is fraai te noemen.
Parkeergelegenheid op loopafstand in voldoende mate aanwezig (ruime gratis parkeerterrein van Slot Zeist)
De Karpervijver is gelegen nabij het centrum van Zeist en nabij belangrijke doorgaande route”™s naar Utrecht, Amersfoort en Driebergen. Deze ligging zorgt ervoor dat de bereikbaarheid met eigen vervoer optimaal is. De op- en afritten van de Rijksweg A12 en A28, zijn op enkele autominuten gelegen.
Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is optimaal door de bushalte vlakbij het pand gelegen zijn, en een directe busverbinding hebben met het NS station Utrecht alsmede het NS station Driebergen/Zeist.
50m2 KANTOORRUIMTE in kleinschalig verzamelkantoorgebouw.
Indeling:
Gezamenlijke entree, trap naar eerste verdieping, 50 m2 kantoorruimte (min of meer vierkante ruimte van circa 7 x 7 meter), aan de voorzijde van het gebouw.
Kantoorruimte op 1e verdieping gelegen, voorzijde van het gebouw.
Verlichtingsarmaturen, computeraansluiting aanwezig. Gestoffeerd.
Gemeenschappelijk gebruik van keuken en toilet.
De huurprijs bedraagt:
€ 550,- per maand, BTW is niet van toepassing en excl.voorschot servicekosten ad € 150,00 per maand.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 86 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
278 m2
In units vanaf:
50 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern en woonomgeving
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (110), Buiten Wittevrouwen (89), Domplein (51), Bunnik (37), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32), Molens (31), Rijnsweerd (30), Centrumschil-Zuid (28), Bilthoven-Noord (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Schaft (23), Rembrandtlaan (21), Dijnselburg (19), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15), Ind Geb Zuid / Kosterijland (14), Doornkade (13), Ind Geb Oost / De Rumpst (12), Larenstein (12), Rondeel (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Karpervijver 10 b in Zeist.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Zeist? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Het Slot en omgeving te Zeist. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 278 m2 en ligt op Karpervijver 10 b in Zeist, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen