Bedrijfsruimte - Huur & koop

Kuiperij 13 1185XS Amstelveen

Informatie aanvragen

€ 82 per m2 per jaar

Kuiperij 13 1185XS Amstelveen
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Kuiperij 13 in Amstelveen

Bedrijfsruimte - Huur & koop
1100 m2 - 167 m2
Het bedrijventerrein “Legmeer” is een multifunctioneel gebied met bedrijven in diverse branches. Op een centrale locatie op dit terrein, bieden wij vanwege verhuizing van de huidige huurder een voor diverse doelen geschikte BEDRIJFS-/SHOWROOM-/ DISTRIBUTIERUIMTE met een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen te koop aan, van in totaal circa 1.100 m² BVO.
Dankzij de fraaie vrije hoogte en de aanwezigheid van diverse (mogelijkheden voor) overheaddeuren zijn veel indelingen mogelijk: bijvoorbeeld magazijn / logistiek / showroom en de bijbehorende kantoorruimte. Rond het terrein zijn tenminste 20 parkeerplaatsen beschikbaar, afhankelijk van de indeling van het buitenterrein.
Bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van openbaar vervoer (tram 51, halte Spinnerij op loopafstand), Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en is onder meer ontsloten door de Bovenkerkerweg en Beneluxbaan vanwaar goede bereikbaarheid naar o.a. Rijksweg A2, A4, A9 en de ringweg Amsterdam A10.
Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over tenminste 20 parkeerplaatsen op eigen grond. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.
Bankgarantie/waarborgsom:
10% van de koopsom, uiterlijk 2 weken na het tekenen van de koopakte.
Bestemming:
Conform bestemmingsplan ”˜Amstelveen Zuid-West 2014”™ kent het pand de bestemming ”˜Gemengd-4”™. Hieronder wordt ondermeer verstaan: bedrijven ten hoogste tot en met categorie 3.1, automobielbedrijven, cultuur en ontspanning, sport, maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van onderwijsvoorzieningen en kinderdagverblijven) en bedrijfswoningen.
Kadastrale gegevens:
Gemeente Amstelveen, sectie O, nummer 3572, groot 1.378 m².
Energielabel:
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat, danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. Verkoper zal deze documenten voor de levering aanvragen.
Overige voorwaarden:
Notaris ter keuze koper (regio Amstelveen/Amsterdam Model Ring Amsterdam). Keuze notaris op te geven binnen 3 dagen na mondelinge overeenstemming.
BTW:
Niet van toepassing.
Zakelijke lasten (2016):
OZB: € 1.575,05 per jaar
Waterschapslasten: € 105,76 per jaar
Rioolrecht: € 198,- per jaar
Bijzonderheden:
In de koopakte zullen diverse clausules opgenomen worden (ouderdomsclausule, niet-bewoningsclausule, asbestclausule, funderingsclausule, milieuclausule). Wij informeren u hier graag over.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 82 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
167 m2
In units vanaf:
1.100 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Amstel III/Bullewijk (113), Mijdrecht (103), Bedrijventerrein (56), Bovenlanden (27), Lijnden (33), De Omval (38), Oude Pijp (31), Oosteinde (30), Buitengebied-Zuid (21), Omgeving Rijsenhout (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (95), Bt Mijdrecht (95), Industrieterrein Uithoorn (71), Abp Lijnden (25), Amstel Ii (18), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (23), Rijsenhout Konnetlaantje, Centrum En A4 (18), Bedrijventerrein Schinkel (17), Overamstel (16), Green Park Aalsmeer (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kuiperij 13 in Amstelveen.

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Amstelveen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk in de buurt Bovenkerk en Legmeer te Amstelveen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 167 m2 en ligt op Kuiperij 13 in Amstelveen, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

 
Informatie aanvragen