Kantoor - Koop

Amsteldijk 126 1078RS Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 650.000,-

Amsteldijk 126 1078RS Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
op Amsteldijk 126 in Amsterdam

Kantoor - Koop
100 m2

Speels en tegelijk stijlvol, praktisch en tegelijk sfeervol; het kan! Een ultra bijzondere plek zorgt ervoor dat je hier een 'one of a kind' te pakken hebt! Een nostalgisch gevoel, maar met een VT Wonen uitstraling; dit alles smelt samen tot Amsteldijk 126 in Amsterdam!

Het huis voelt als vrijstaand wonen, omdat je woont in een gemeentelijk monument met prachtige hoge plafonds en een bijzondere indeling!

Een woon- en werkplek buiten met een heel hoog happiness gehalte op prachtige locatie in Amsterdam!

Indeling
Begane grond: via een eigen ingang kom je dit prachtige pand binnen. De speelse indeling door het split-level type, zorgt voor een bijzondere uitstraling. Je hebt hier echt een 'one of a kind' te pakken. Doordat er verschillende niveaus en hoogtes zijn in deze woning, kan je hier een hoop mee doen. Je kunt er wonen en werken, hoe mooi is dat?

Deze ruimte wordt door een stoere glazen wand aan de voorzijde gescheiden, maar deze is draaibaar zodat beide ruimten met elkaar in open verbinding kunnen staan. Hierdoor is er een fraaie sfeer gecreëerd; toch open maar je kunt jezelf ook even terugtrekken van alle drukte; ideaal!

De achterzijde is licht verhoogd, waardoor de speelse indeling ontstaat. Deze ruimte is 2.70 meter hoog, dus hier heb je een ruimtelijk gevoel.

Verder is er nog een fraai souterrain aanwezig. Hier is deels beperkte stahoogte; 1.80 meter onder de balken en 2 meter tussen de balken. In deze ruimte staat een keuken en er is een handige berging aanwezig. Het achterste deel van dit souterrain is maar liefst 3 meter hoog!

Zoals we al eerder hebben gemeld, zou deze woning een dubbele bestemming kunnen krijgen. Namelijk wonen en werken. Het bestemmingsplan geeft voor het object een bestemming Gemengde bestemming, Gemengd 2.

Het is een gemeentelijk monument met prachtig ruim zicht aan de voorzijde, dus je uitzicht is altijd anders. Verder is de erfpacht afgekocht tot 2096.

Locatie
Het huis is bijzonder, maar de locatie mogen we ook zeker niet vergeten. Je woont nabij het Amstelstation, de Berlagebrug en met diverse populaire horecagelegenheden in de buurt. Er is een grote diversiteit aan winkels en ook is er een goede aansluiting op de Ringweg Noord en Zuid en de A2.

 

Contact

BedrijfsnaamHoekstra & van Eck
VestigingBedrijfsonroerendgoed
ContactpersoonBernard Melchers
E-mailadresb.melchers@hoekstraenvaneck.nl
Telefoonnummer

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 650.000,-
oppervlakte:
100 m2
Bouwjaar:
1921
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Jordaan (22), Westelijk Havengebied (16), Oostelijk Havengebied (14), Museumkwartier (12), Nieuwmarkt/Lastage (12), Oostelijke Eilanden/Kadijken (12), De Weteringschans (10), Amstel III/Bullewijk (8), Buiksloterham (9), Vondelbuurt (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Mercuriushaven (gemengd) (8), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (7), Buiksloterham / Papaverweg (7), Bedrijvengebied Zuidoost (5), Landlust (5), Overamstel (5), Bedrijvencentrum Osdorp (4), Bedrijventerrein Cruquius (4), Pereboomsloot / Zijkanaal Naar Nieuwendam (4), Bedrijventerrein Schinkel (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Amsteldijk 126 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt IJselbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 100 m2 en ligt op Amsteldijk 126 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen