Kantoor - Huur

Herengracht 498 1017CB Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 77.500,- per jaar

Herengracht 498 1017CB Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Herengracht 498 in Amsterdam

Kantoor - Huur
336 m2

Object
Dit schitterende grachtenpand, Les 4 saisons, is gebouwd in 1667 en voldoet aan de hedendaagse maatstaven voor het gebruik als moderne kantoorruimte.
Het pand is gelegen in het hart van Amsterdam, op de hoek van de Vijzelstraat en de Herengracht. De Amsterdamse Grachtengordel kenmerkt zich door een combinatie van wonen, werken en recreëren. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd, maar ook vele restaurants en winkels.

Vloeroppervlakte
Souterrain (H1)
335,75 m² v.v.o.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Aanvaarding
Per direct.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Leidsestraat en Vijzelstraat, is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Door de Leidsestraat rijdt tramlijn 1, 2 en 5. In de Vijzelstraat stoppen tramlijn 16, 24 en 25. Beide hebben directe verbindingen met alle belangrijke trein- en metrostations in Amsterdam. Daarnaast ligt op steenworp afstand de gloednieuwe halte van de Noord-Zuidlijn.
 
Per auto
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend.
De ringweg A10 is via de Piet Heintunnel en/of via de Vijzelstraat goed te bereiken.
 
Opleveringsniveau
In huidige staat.

Onder meer voorzien van:
Prachtige stadstuin;
Kabelgoten voorzien van data en elektra;
Lift;
Alle ruimten zijn voorzien van airco-units;
Glasvezel;
Eikenhouten parket.

Servicekosten
€35,- per m² per jaar, op voorschotbasis en te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
In overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 77.500,- per jaar
oppervlakte:
336 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (232), Amstel III/Bullewijk (133), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (134), Bedrijventerrein Sloterdijk (126), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (44), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herengracht 498 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Grachtengordel-Zuid te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 336 m2 en ligt op Herengracht 498 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen