Kantoor - Huur

Herckenrathstraat 1 2681DG Monster

Informatie aanvragen

€ 325,- per maand

Herckenrathstraat 1 2681DG Monster
 

Kantoor te huur aangeboden
op Herckenrathstraat 1 in Monster

Kantoor - Huur
13 m2

Multifunctionele ruimtes beschikbaar voor de verhuur op een toplocatie! De ruimtes zijn fantastisch om te gebruiken als bijvoorbeeld uitzendbureau, advies- of coachingsbureau. Het is ook een zeer geschikte praktijkruimte voor tandarts, fysiotherapeut, kapper of schoonheidssalon. Kortom: huur een professionele, complete spreekruimte & behandelkamer/praktijkruimte. Huurprijzen zijn vanaf €250,- per maand.

Er staat een ingerichte plek voor je klaar om je van alle gemakken te voorzien. Je kunt je eigen laptop inpluggen en je bent “ready to go!”

Vanaf 10 m² kun je bij ons een sfeervolle werkplek huren. Het voordeel is dat we een flexibel huurcontract hebben die je per 2 maanden kunt opzeggen als het niet helemaal is wat je zoekt, of je andere plannen hebt.
Waarom kiezen voor een werkplek bij Your Workplace?

• Razendsnel Glasvezel Internet.
• Iedere werkplek beschikt over een draadloze internetverbinding.
• 7 dagen per week beschikbaar.
• Je kunt op alle dagen van de week gebruikmaken van Your Workplace
• Ondernemen in een gezellig netwerk.
• Het is gaaf als we elkaar kunnen versterken en daarom zijn ondernemers uit verschillende Creatieve branches welkom!
• Flexibel opzegtermijn van huurcontract.
• Met een flexibel opzegtermijn bedoelen we dat je de werkplek per 2 maanden kunt huren.
• Gratis parkeren. Voor de deur zijn er doordeweeks voldoende(gratis) parkeerplekken waar je gebruik van kunt maken. Er bevinden zich voor de deur 8 parkeerplaatsen.
• Bereikbaar met OV. Er stoppen 2 bussen om de hoek op loopafstand.
• Dichtbij het strand. Om even uit te waaien zit je binnen 15 minuten lopen op het strand. Ideaal om even uit te waaien en een frisse neus te halen.
• Plug in and ready! Klap je laptop open en je kunt direct beginnen in de compleet ingerichte werkplekken.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Herckenrathstraat 1 in Monster aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Metrages BVO

Ruimte 1: circa. 10 m2 / €225,- VERHUURD
Ruimte 2: circa. 10 m2 / €225,- VERHUURD
Ruimte 3: circa. 13 m2 / €325,-
Ruimte 4: circa. 15,5 m2/ €375,- VERHUURD

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Herckenrathstraat 1 in Monster aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 325,- per maand
oppervlakte:
13 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Winkelcentrum
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1985
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Naaldwijk (38), Bedrijventerrein Wateringen (28), Buitengebied wateringen (27), Kerketuinen en Zichtenburg (11), Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove (10), 's-Gravenzande Buitengebied (9), Buitengebied De Lier (9), Valkenboskwartier (7), Bedrijventerrein Vlotlaan (7), Houtwijk (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Wateringse Veld (28), Zwethove (20), De Woerd (13), Honderdland (10), Zichtenburg (5), Kerketuinen (6), Vlotlaan (7), Dekkershoek (3), Teylingen (5), Westland Bedrijven Center (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herckenrathstraat 1 in Monster.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Monster? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Monster Centrumgebied te Monster. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 13 m2 en ligt op Herckenrathstraat 1 in Monster, dit adres ligt in een winkelcentrum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen