Bedrijfsruimte - Huur & koop

Inductorstraat 9 3903KA Veenendaal

Informatie aanvragen

€ 71 per m² per jaar

Inductorstraat 9 3903KA Veenendaal
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Inductorstraat 9 in Veenendaal

Bedrijfsruimte - Huur & koop
200 m2 - 302 m2
Het betreft een royale vrijstaande woning (bungalow) met stenen berging en carport alsmede achterliggende bedrijfsruimte(n). Het object is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Het Ambacht welke strategisch is gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen).
Vloeroppervlakte
De oppervlakte van de bedrijfsruimte(n) bedraagt circa 700 m², welke als volgt in een drietal units is verdeeld:
- unit 1: circa 200 m²;
- unit 2: circa 200 m²;
- unit 3: circa 300 m².
De bedrijfsruimten zijn momenteel gedeeltelijk verhuurd.
De vloeroppervlakte van de woonruimte bedraagt circa 190 m².
De perceeloppervlakte bedraagt circa 2.040 m².
Bouwjaren
Het oorspronkelijke woonhuis is in 1988 gebouwd. In 1995 is de schildkap geplaatst. In de periode 1988-1997 zijn achtereenvolgens de drie bedrijfsunits gerealiseerd.
Buiterrein
De woning heeft een siertuin aan de voorzijde en aan de zuid-west zijde een zonneterras welke door een haag wordt afgescheiden waardoor veel privacy ontstaat. Het buitenterrein rondom de bedrijfsunits is deels geasfalteerd en deels verhard met klinkers.
Indeling woning
Begane grond
Entree, hal met garderobe, meterkast en toilet. Royale living met erker en gashaard van circa 48 m² bestaande uit woonkamer (voorzijde) en open woonkeuken (achterzijde). De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en elektrische oven. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken van circa 8 m² voorzien van plavuizenvloer. In de bijkeuken is de vaste trap naar de verdieping gesitueerd. Er is een wasmachine-aansluiting en een deur naar het terras. Daarnaast bevinden zich op de begane grond de hoofdslaapkamer van circa 18 m², een badkamer van circa 5 m² voorzien van een ligbad, wastafel en toilet alsmede een tweede slaapkamer van circa 10 m² welke beschikt over een stoom/douchecabine.
Eerste verdieping
Zeer ruime verdieping welke bereikbaar is middels een houten trap. Deze ruimte is nog vrij indeelbaar! De twee dakkapellen zorgen voor de daglichttoetreding en ventilatie. Op deze verdieping staat de CV-installatie en er is een vlizotrap naar de extra (zolder)berging. De totale woonoppervlakte van deze royale eerste verdieping is circa 85 m²!
Opleveringsniveau bedrijfsruimte(n)
De bedrijfsunits worden in de huidige staat opgeleverd en zijn allen voorzien van:
Â
  • overheaddeur;
  • loopdeur;
  • daglichttoetreding;
  • elektrische installatie;
  • verlichtingsarmaturen;
  • sanitaire voorziening.
Verwarming en warm water
Verwarming door middel van CV-installatie (gas). Het bouwjaar van de combiketel (merk Bosch) in het woonhuis is 2008. De bedrijfsruimte beschikt over een eigen elektrische installatie.
Kadastrale gegevens
Gemeente: Veenendaal.
Sectie: E.
Nummer: 773.
Groot: 20 a 40 ca.
Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.
Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.
Aanvaarding
Nader overeen te komen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 71 per m² per jaar
Totale oppervlakte:
302 m2
In units vanaf:
200 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Nijverkamp (71), Heestereng (40), De Batterijen (33), De Faktorij en De Vendel (33), Frankeneng (18), Schuttersveld-Zuid (19), De Compagnie (26), Het Ambacht (24), Klaphek (13), Uiterwaarden Rhenen (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Ambacht / Nijverkamp (100), Heestereng (39), Frankeneng (22), De Batterijen (32), De Faktorij (28), De Compagnie (26), Ede Bt A12 Zuid (17), Remmerden+uitbreiding (24), Klaphek (13), De Hofstede (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Inductorstraat 9 in Veenendaal.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Veenendaal? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Ambacht / Nijverkamp in de buurt Nijverkamp te Veenendaal. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 302 m2 en ligt op Inductorstraat 9 in Veenendaal, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen