Bedrijfsruimte - Huur & koop

's-Gravenzandseweg 68 d 2291PE Wateringen

Informatie aanvragen

€ 70 per m2 per jaar

's-Gravenzandseweg 68 d 2291PE Wateringen
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op 's-Gravenzandseweg 68 d in Wateringen

Bedrijfsruimte - Huur & koop
465 m2
Bedrijventerrein ”Westland Bedrijven Centrum”is gelegen langs de entreeweg naar Wateringen en
Uitstekend bereikbaar met een directe aansluiting op de A4 ( richting Amsterdam), A13 ( richting
Delft/Rotterdam) en A12 (richting Gouda/Utrecht).Tevens is openbaar vervoer in de directe nabijheid
te vinden. De ligging in de directe omgeving van “Hornbach” verstrekt de attentiewaarde.
Het betreft hier een kleinschalig modern bedrijfsverzamelgebouw met daarin een bedrijfsruimte van ca. 340 m² op de begane grond en ca. 125 m² op de verdieping. Aan de voorzijde zijn 4 eigen parkeerplaatsen gelegen.
Indeling parterre:
De bedrijfsruimte is aan de voorzijde met 1 en aan de zijkant met 2 elektrisch bediende overheaddeuren ca. 3,6 x 4,0 meter (bxh) te bereiken, open bedrijfsruimte ca. 340 m² (ca. 20 x 17). De parterre is v.v. een betonvloer met een draagvermogen van ca. 1.500 kg/m². Er is een aparte geheel betegelde toiletruimte met toilet.
De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels een gasgestookte heater. Aan de voorzijde is een aparte entree met trapopgang naar de verdieping.
Indeling verdieping:
Luxe kantoorruimte van ca. 85 m² met keukenblok. De gehele verdieping is v.v. een betonvloer met een draagvermogen van ca. 400 kg/m². De kantoorruimte is v.v. een laminaatvloer, systeemplafond met tl-verlichting en verwarming middels cv-ketel met radiatoren.
De bedrijfshal is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen zoals, gas, water en elektra (220/380 volt).
De vrije hoogte in de bedrijfsruimte is ca. 7,80 meter.
De verdiepingsvloer is gelegen op ca. 4,50 meter.
Bouwjaar 2005.
Aanvaarding:
In overleg.
Huurperiode :
In overleg.
Parkeren:
Er bevinden zich vier parkeerplaatsen voor het bedrijfspand.
Servicekosten:
N.v.t. Huurder zal voor eigen rekening en risico zorgdragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven enoverige instanties.
Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de b.t.w. dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.
BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een
omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.
Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 70 per m2 per jaar
oppervlakte:
465 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Buitengebied wateringen (85), Buitengebied Naaldwijk (75), Kerketuinen en Zichtenburg (36), 's-Gravenzande Buitengebied (52), Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove (49), De Rivieren (30), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Teylingen (57), De Woerd (53), Plaspoelpolder (40), Kerketuinen (30), Zwethove (49), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van 's-Gravenzandseweg 68 d in Wateringen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Wateringen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Westland Bedrijven Center in de buurt Buitengebied wateringen te Wateringen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 465 m2 en ligt op 's-Gravenzandseweg 68 d in Wateringen, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen