Winkel - Huur & koop

Rootven 34en 36 5066AW Moergestel

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Rootven 34en 36 5066AW Moergestel
 

Winkel te huur & koop aangeboden
op Rootven 34en 36 in Moergestel

Winkel - Huur & koop
150 m2 - 400 m2

In het centrum van Moergestel, gemeente Oisterwijk, gelegen woon-/winkelobject of herontwikkelingslocatie bestaande uit een winkelruimte op de begane grond groot circa 400m2, een bovengelegen appartement in twee bouwlagen met eigen opgang, ingang en een zelfstandig half vrijstaand woonhuis in 3 bouwlagen. De winkelruimte kan worden aangekocht voor eigen gebruik met boven gelegen appartement voor eigen gebruik of voor verhuur. Het half vrijstaande woonhuis is momenteel in verhuurde en bewoonde staat. De locatie is tevens interessant als belegging en / of herontwikkeling.

De winkelruimte op de begane grond is tevens voor verhuur beschikbaar in zijn geheel of aan de straatzijde vanaf 150m2. Het bovengelegen appartement is tevens voor verhuur beschikbaar.

Kadastraal
Het object is kadastraal bekend als:
Gemeente: Moergestel
Sectie: A
Nummers: 2267 en 2268
Perceel groot: totaal 680m2

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 650.000,-- kosten koper

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1,- per maand
Totale oppervlakte:
400 m2
In units vanaf:
150 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Centrum (110), Oisterwijk-Centrum (33), Het Zand (26), De Schans (23), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Het Goirke (10), Haaren (9), Hilvarenbeek (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Kanaalzone (15), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rootven 34en 36 in Moergestel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Moergestel? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Verspreide huizen bosgebied te Moergestel. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 400 m2 en ligt op Rootven 34en 36 in Moergestel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen