Winkel - Huur & koop

Kerkstraat 11 3054NB Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Kerkstraat 11 3054NB Rotterdam
 

Winkel te huur & koop aangeboden
op Kerkstraat 11 in Rotterdam

Winkel - Huur & koop
255 m2

Kerkstraat 11, Rotterdam , In het historische Hillegersberg (bouwjaar 1998).

Een multifunctioneel pand, wonen/werken; wonen, praktijk, kantoor of winkelruimte. Een eigen oprit en binnenplaats vanuit de Bergse Dorpsstraat, beschikbaar voor de verkoop aan de Kerkstraat 11 in het hart van de populaire Rotterdamse wijk Hillegersberg-Noord, het sfeervolle Bergse Plassengebied rondom de monumentale Hillegondakerk.

Het gebied Hillegersberg staat bekend om het gemêleerde aanbod van hoogwaardige winkel- en horecagelegenheden. Met het oog op krapte -en populariteit op woongebied, worden er reeds meerdere woonprojecten in voormalige winkel/bedrijfspanden ontwikkeld in deze omgeving.
Het gebied kenmerkt zich door een mix van retailers zoals ambachtelijke (banket)bakkers, slagerijen vis- en groenteboeren.

Tevens is er een ruim assortiment van winkels op fashion- en interieurgebied grotendeels in het hogere marktsegment. o.a.: PAUW, Rituals cosmetics, Parfumerie Douglas, Ici Paris, Weleda Cityspa, Leeser studio, Country House. Horeca o.a.: Gauchos aan de Plas, Facet, Abrazzo, juffrouw van Zanten, Cafe Lebbink en Cafe van Eijk.

Het pand is uitstekend bereikbaar met zowel de auto ( 5 minuten van de A20) als het openbaar vervoer. In de directe omgeving is ruime betaalde parkeergelegenheid beschikbaar. Op korte loopafstand bevindt zich een tramhalte, met aansluiting richting NS Station Rotterdam-Noord en Centraal Station.

Metrages (BVO)

- Begane grond ca. 135 m² BVO
- 1e verdieping ca. 120 m² BVO
- Buitenterrein ca. 110 m² BVO

Kadastrale gegevens:

Gemeente :Hillegersberg
Sectie :F
Nummer :1702
Oppervlakte: 260 m2

Opleveringsniveau

Het pand wordt casco en vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd met navolgende voorzieningen:

• Toilet;
• Pantry;
• Hardhouten kozijnen;
• Dubbele beglazing;
• Wandradiatoren;
• CV – installatie;
• Internet- en telefonieaansluitingen
• Afsluitbaar stalen hek.

Bestemming:

Het pand en de grond vallen onder de regels van het bestemmingsplan Kern en Plassen (onherroepelijk sinds 16 november 2011) van de Gemeente Rotterdam en is bestemd voor “gemengde bebouwing I/II/III. Per 14-11-2016 woonfunctie volgens Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BTW: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand op een goede locatie voor uw onderneming in Rotterdam. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Kerkstraat 11 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen via het nummer 06 - 10182678

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
255 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Stadsdriehoek (94), Buurt 00 (63), Cool (57), Oude Noorden (43), Hillegersberg-Noord (31), Zuidplein (30), Kralingen-West (28), Groot-IJsselmonde (27), Hillesluis (27), Rubroek (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Hoofdweg-Zuid (1), Hooge Veenen (1), Schieoevers Zuid (1), Tanthof Oost (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kerkstraat 11 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Hillegersberg-Noord te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 255 m2 en ligt op Kerkstraat 11 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen