Bedrijfsruimte - Huur

Ringbaan-Oost 10 5013CA Tilburg

Informatie aanvragen

€ 40,- per m² / jaar

Ringbaan-Oost 10 5013CA Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ringbaan-Oost 10 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
1435 m2

Op uitstekend bereikbare locatie aan de ringbaan gelegen bedrijfsobject, bestaande uit twee op het achter terrein gelegen bedrijfsgebouwen. De twee bedrijfsgebouwen zijn verbonden aan elkaar en als geheel beschikbaar voor verhuur. Voor het gebouw is buitenruimte beschikbaar.

Het bedrijfsobject bestaat uit circa 175m2 eenvoudige secundaire ruimte en kantoorruimte verdeeld over de begane grond en verdieping, totaal 1.435m2 bedrijfsruimte bestaande uit:
- Bedrijfsruimte 865m2 (hoog 3.65 / 4,05m.) en
- Bedrijfsruimte 570m2 (hoog 5,40 / 5,70m.).

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de bedrijfsruimte bedraagt € 40,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 40,- per m² / jaar
oppervlakte:
1.435 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (83), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (59), Industrieterrein Loven (55), Verspreide huizen Goirle (41), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Udenhout (26), Het Laar (22), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Katsbogten (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Kerkhoven (38), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Vossenberg-West I (22), Het Laar (21), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ringbaan-Oost 10 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kanaalzone in de buurt Industriestrook Lovense-Kanaaldijk te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1435 m2 en ligt op Ringbaan-Oost 10 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen