Plantageweg 12 3833AZ Leusden

Plantageweg 12

Bedrijfshal te huur aangeboden op Plantageweg 12 in Leusden

+ Lees meer
CMC Bedrijfsmakelaars

Kenmerken

Aangeboden als Huren
Huurprijs € 2.450 per maand
Oppervlakte 216 m²
Bouwjaar 2021
Gebruiksdoel Bedrijfshal
Bedrijventerrein 't Spieghel-Deelplan De Plantage
Buurt Buitengebied Leusden-Centrum West
Wijk Leusden-Centrum West

In de buurt

De 9 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: Buitengebied Leusden-Centrum West (10), Bedrijventerrein Vathorst-Zuid (9), De Wieken (9), De Hoef-Oost (7), Isselt-Oost (3), Hoefkwartier (2), Vinkenhoef (2), Birkhoven/Bokkeduinen (1), Euvelgunne (1)

De 8 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: De Wieken Zuid (9), Vathorst (9), 't Spieghel-Deelplan De Plantage (7), De Hoef (7), De Wieken Noord (1), Euvelgunne (1), Paardenmaat (1), Princenhof (1)

Treinstation <4 km
Bushalte <2 km

Over Leusden

Leusden heeft een oppervlakte van 47,49 km2 met ruim 30.544 inwoners.

Waar in Leusden staat ruimte te huur of te koop?

De Biezenkamp (5) , Plantageweg (4) , Storkstraat (4) , De Tuinderij (3) , De Eenruiter (2) , Fokkerstraat (2) , Kapelhoek (2) , Kastanjelaan (2) , Philipsstraat (2) , 't Plein (1) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfshal te huur in Leusden? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Leusden. Deze ruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte van 216 m² te huur en ligt op Plantageweg 12 in Leusden.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.