De Wadi 8 3343LK Hendrik-Ido-Ambacht

De Wadi 8

Bedrijfshal te huur aangeboden op De Wadi 8 in Hendrik-Ido-Ambacht

+ Lees meer
Waltmann Bedrijfshuisvesting

Kenmerken

Aangeboden als Huur
Huurprijs € 6.997 per maand
Oppervlakte 744 m²
Bouwjaar 2022
Gebruiksdoel Bedrijfshal
Voorzieningen Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, en te openen ramen
Bedrijventerrein Ambachtsezoom
Buurt Ambachtszone
Wijk Krommeweg

In de buurt

De 9 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: Donkersloot (17), Vinkenwaard (7), Industriegebied Groote Lindt (5), De Sandeling (4), Hoogendijk (4), Ambachtszone (3), Antoniapolder (3), Bakestein (3), De Geer-Oost (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: Donkersloot-Noord (12), Donkersloot-Zuid (5), Groote Lindt (5), Vinkenwaard (5), De Geer-Achterlindt (4), De Sandeling (4), Ambachtsezoom (3), Antoniapolder (3), Develpoort (3), Kenniswerf (2)

Treinstation <3 km
Bushalte <2 km

Over Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht heeft een oppervlakte van 11,90 km2 met ruim 31.258 inwoners.

Waar in Hendrik-Ido-Ambacht staat ruimte te huur of te koop?

De Wadi (3) , Het Tasveld (3) , Nijverheidsweg (3) , Noordeinde (3) , De Veldoven (2) , Ecologieweg (2) , Evertsenstraat (2) , Kringloopweg (2) , Langesteijn (2) , Winkelcentrum De Schoof (2) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfshal te huur in Hendrik-Ido-Ambacht? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Hendrik-Ido-Ambacht. Deze ruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte van 744 m² te huur en ligt op De Wadi 8 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.