Rivium 2e straat 2 2 2909LG Capelle aan den IJssel

Rivium 2e straat 2 2

Kantoor te huur en te koop aangeboden op Rivium 2e straat 2 2 in Capelle aan den IJssel

+ Lees meer
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars

Kenmerken

Aangeboden als Huur & koop
Koopprijs €125 kosten koper
Oppervlakte 1.550 m²
Bouwjaar 1999
Gebruiksdoel Kantoor
Voorzieningen Topkoeling, inbouwarmaturen, lift, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, en kamerindeling
Buurt Rivium 2e straat
Wijk Rivium

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren of te kopen zijn: Stadsdriehoek (43), Nieuwe Werk (17), Oosterflank (8), Rivium 1e straat (8), Cool (7), Kralingen Oost (7), 's-Gravenland (6), Groot IJsselmonde (5), Oud Krimpen (5), Rivium (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren of te kopen zijn: Stormpolder (3), Laagjes (2), Boezembocht (1), Laarakkers (1), Muizenberg (1), Nijverheidsstraat (1), Ommoord (1), Persoonshaven (1), Prins Alexander (1), Prinsenland (1)

Treinstation <3 km
Bushalte <2 km

Over Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel heeft een oppervlakte van 15,40 km2 met ruim 67.319 inwoners.

Waar in Capelle aan den IJssel staat ruimte te huur of te koop?

in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur en te koop in Capelle aan den IJssel? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Capelle aan den IJssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte van 1.550 m² te huur en te koop en ligt op Rivium 2e straat 2 2 in Capelle aan den IJssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.