Kringloopweg 16 3343LR Hendrik-Ido-Ambacht

Kringloopweg 16

Kantoor te huur aangeboden op Kringloopweg 16 in Hendrik-Ido-Ambacht

+ Lees meer
Waltmann Bedrijfshuisvesting

Kenmerken

Aangeboden als Huren
Oppervlakte 1.988 m²
Bouwjaar 2021
Gebruiksdoel Kantoor
Voorzieningen Lift, systeemplafond, toilet, en pantry
Bedrijventerrein Ambachtsezoom
Buurt Ambachtszone
Wijk Krommeweg

In de buurt

De 9 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Donkersloot (7), Vinkenwaard (7), Ambachtszone (5), De Geer-West (5), Burgemeester de Raadtsingel en omgeving (4), De Sandeling (3), Industriegebied Groote Lindt (3), Achterhakkers en omgeving (2), Antoniapolder (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Vinkenwaard-Zuid (6), De Geer-Achterlindt (5), Bedrijvenpark Langeweg (3), De Sandeling (3), Donkersloot-Zuid (3), Groote Lindt (3), Ambachtsezoom (2), Antoniapolder (2), Donkersloot-Noord (2), Veren Ambacht (2)

Treinstation <3 km
Bushalte <2 km

Over Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht heeft een oppervlakte van 11,90 km2 met ruim 31.258 inwoners.

Waar in Hendrik-Ido-Ambacht staat ruimte te huur of te koop?

Nijverheidsweg (4) , Winkelcentrum De Schoof (4) , De Veldoven (3) , Langesteijn (3) , Noordeinde (3) , De Wadi (2) , Ecologieweg (2) , Coba Ritsemastraat (1) , Druivengaarde (1) , Het Tasveld (1) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hendrik-Ido-Ambacht? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte van 1.988 m² te huur en ligt op Kringloopweg 16 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.