Kantoor - Huur

Havinghastraat 50 1817DA Alkmaar

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Havinghastraat 50 1817DA Alkmaar
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Havinghastraat 50 in Alkmaar

Kantoor - Huur
75 m2 - 150 m2
Op de "Viaanse Molen" gelegen moderne kantoorruimte te huur. De instapklare kantoorruimte is vanaf 75 m2 te huur! De kantoorruimte heeft een hoog opleveringsniveau en beschikt over eigen parkeergelegenheid. Het flexibel huren van de kantoorruimte is bespreekbaar!

Overige informatie:
wat voor ligging heeft het object: het object is gelegen op een bedrijventerrein.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
150 m2
In units vanaf:
75 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Landelijk gebied-West (55), Schermereiland en Omval (41), Beveland (40), Binnenstad-West (33), Boekelermeer-Noord (33), Buitengebied ten noorden van de spoorlijn Alkmaar-Hoorn (25), Beverkoog (24), Overdie-West (21), Spoorbuurt (21), Broek op Langedijk (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Beveland (40), Oudorp (38), Beverkoog (25), Zuiderdel (17), Zandhorst Iii (16), Zandhorst I + Ii (12), De Oude Werf (11), Overdie (11), De Frans (10), Boekelermeer Zuid Fase Ii (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Havinghastraat 50 in Alkmaar.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Alkmaar? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Landelijk gebied-West te Alkmaar. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Havinghastraat 50 in Alkmaar.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen