Winkel - Huur

Marktstraat 22 1354LG Almere

Informatie aanvragen

€ 2.150,- per maand

Marktstraat 22 1354LG Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Marktstraat 22 in Almere

Winkel - Huur
174 m2

TE HUUR: Winkelruimte in centrumgebied Almere Haven nu met aantrekkelijke huurkorting!

Adres: Marktstraat 22 te Almere-Haven

Deze nette winkelruimte is uitstekend gelegen in het hart van het winkelgebied in het centrum van Almere Haven. De ruimte is voorheen in gebruik geweest door een modewinkel en is nu per direct beschikbaar.
Het winkelpand is omgeven door diverse winkels: supermarkten, horeca, culturele instellingen en dienstverleners. Het 'centrum' van Almere Haven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad.

OPPERVLAK:
Ca. 174 m² op de begane grond.

VOORZIENINGEN:
Het goed onderhouden pand is voorzien van inbouwarmaturen, te openen ramen en beschikt over een rolluik aan de voorzijde. Het pand beschikt over energielabel C.

HUURSOM:
€ 2.150,- euro per maand te vermeerderen met BTW.

Om uw onderneming een succesvolle start te geven verstrekt de verhuurder een zeer aantrekkelijke huurkorting (bij een huurcontract vanaf 3 jaar). De eerste drie maanden zijn dan huurvrij, de drie maanden daarna betaalt u 50 procent van de huurprijs en in het derde is de huurkorting 25 procent. Vanaf het vierde kwartaal betaalt u de volledige huursom.

De servicekosten bedragen € 290,- per maand en bestaan uit een bijdrage van € 250,- voor verwarmingskosten, € 25,- voor gemeenschappelijke elektriciteit en € 15,- voor schoonmaak van de gevel/luifel.

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

HUURPERIODE:
Vanaf 3 jaar bespreekbaar.

OPLEVERING:
Per direct.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.150,- per maand
oppervlakte:
174 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
1

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Brink (90), Verspreide huizen Almere-Stad (71), Laren-Dorpskern (33), Verspreide huizen Almere-Buiten (61), Verspreide Huizen Almere-Haven (41), Centrum Almere-Stad (40), De Noord (40), Raadhuisplein (17), Cereslaan (10), Bovenmaat West (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Doe Mere (8), Markerkant (8), Poldervlak (6), Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1), De Uitgeverij (1), Gietersplaats (1), Gooimeer Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Marktstraat 22 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Almere? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Verspreide Huizen Almere-Haven te Almere. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 174 m2 en ligt op Marktstraat 22 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen