Kantoor - Huur

Randstad 20 25 1314BB Almere

Informatie aanvragen

€ 468,- per maand

Randstad 20 25 1314BB Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Randstad 20 25 in Almere

Kantoor - Huur
19 m2 - 38 m2

TE HUUR: Randstad 2025 te Almere-Stad

Flexkantoor van uitstekende kwaliteit op zichtlocatie. Huur nu uw nieuwe werkplek tegen flexibele voorwaarden!

Ligging:
Het kantoorpand is gelegen op de kleinschalige kantoorlocatie Randstad 20. Dit bedrijvenpark ligt direct aan de Landdrostdreef en Randstaddreef in het centrum van Almere. Door de centrale ligging is het object uitstekend bereikbaar en goed zichtbaar, zowel met de auto als vanaf het spoor. Het centrum van Almere en het NS-Station is op loopafstand binnen 5 minuten bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich het zakencentrum, waaronder het WTC, de Rabotoren en de Eurotoren. Op het kantorenpark zijn diverse zakelijke dienstverleners en regionale (hoofd) kantoren van instellingen in de gezondheidszorg gevestigd.

Flexkantoor:
Op zoek naar een inspirerende, representatieve werkruimte in een modern pand waar u met trots uw klanten en zakenrelaties kunt ontvangen? De begane grond van het pand is recent ingericht als een dynamische flexoffice. Hier kunt u kleinschalige kantoorkamers (vanaf 19 m²) huren tegen flexibele voorwaarden. Het kantoor beschikt over een gezamenlijke keuken, vergaderruimte en snel internet. Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid

Per auto
Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Almere. Het object is in 7 minuten te bereiken vanaf de A6 (Veluwedreef).

Openbaar vervoer
Het kantoorpand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal NS- en busstation is op korte afstand gelegen.

Voorzieningen
Het kantoorgebouw heeft een uitstekend opleveringsniveau en is o.a. voorzien van energiezuinige LED inbouwarmaturen, te openen ramen, mechanische ventilatie en topkoeling.

Beschikbaarheid en prijzen verhuur Flexkantoor:

Ruimte functie metrage prijs per maand beschikbaarheid
k01.1 kantoor 19 m² € 467,50 beschikbaar
k01.2 kantoor 19 m² € 467,50 beschikbaar
k01.3 kantoor 47 m² - verhuurd
k01.4 kantoor 47 m² - verhuurd
k01.5 kantoor 24 m² - verhuurd
k01.6 kantoor 24 m² - verhuurd
k01.7 kantoor 24 m² - verhuurd

Bovengenoemde huurprijzen zijn inclusief gebruik kantine (gratis koffie en thee), het gebruik van de vergaderruimte (op afspraak), snel glasvezel internet, energieverbruik, 1 parkeerplaats op eigen terrein en toegangscontrole.

De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de B.T.W. niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Waarborgsom
Er is geen waarborgsom vereist

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte model 2015 en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand of kwartaal vooraf.

Huurperiode
De ruimten zijn te huur voor een periode vanaf 3 maanden. Een langere huurperiode is uiteraard bespreekbaar.

Huurprijs indexering
Op basis van de Consumenten prijs aanpassing: index reeks alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 468,- per maand
Totale oppervlakte:
38 m2
In units vanaf:
19 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
1
Bouwjaar:
1993
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (97), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Valkeveen (60), Verspreide huizen Almere-Buiten (53), Literatuurwijk (31), Gooisekant (26), Tussen de Vaarten Zuid (26), Centrum Almere-Stad (24), Veluwsekant (24), De Noord (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (41), Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Industriewijk (25), Veluwse Kant (o+w) (24), Randstad (19), De Uitgeverij (16), Het Atelier (16), De Vaart I,ii & Iii (15), Gooimeer Noord (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Randstad 20 25 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Randstad in de buurt Verspreide huizen Almere-Stad te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 38 m2 en ligt op Randstad 20 25 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen