Kantoor - Huur

Nijverheidsweg-Noord 77 3812PK Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 50,- per m² / jaar

Nijverheidsweg-Noord 77 3812PK Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Nijverheidsweg-Noord 77 in Amersfoort

Kantoor - Huur
200 m2 - 1610 m2

Algemeen
Het betreft een representatief nieuwbouw complex, gelegen op een absolute zichtlocatie aan de Nijverheidsweg-Noord, de doorgaande weg over het bedrijventerrein “Isselt”. Het bedrijfsobject bestaat uit drie bouwlagen, waarvan de eerste en tweede bouwlaag beschikbaar komen voor zowel verhuur als koop en multifunctioneel zijn in te richten. Op de begane grond heeft zich bouwmarkt ”Vihamij” gevestigd.

Locatie
Het kantoorgebouw ligt op het bedrijventerrein "Isselt" en is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.

Oppervlakte
Totaal circa 1.610 m² vloeroppervlak gelijkmatig verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Deelverhuur is mogelijk in units vanaf circa 200 m².

Het bovengenoemde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages

Parkeren
Bij de ruimte behoren voldoende parkeerplaatsen.

Bestemming
Kantoorruimte en bedrijfsruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

Aanvangshuurprijs
Vanaf € 50,00 per m² per jaar, exclusief BTW (Afhankelijk van de inrichting.)

Dit object wordt ook te koop aangeboden, indien u geïnteresseerd bent in aankoop verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Nader te bepalen.

Kosten nutsbedrijven
De kosten van de nutsbedrijven, ten behoeve van het verbruik van gas, water en elektriciteit, zullen geregistreerd worden door midden van tussenmeters en voor eigen rekeningen van huurder komen.

Onderhoudscontracten
Voor zover dit niet in servicekosten is opgenomen, zal de huurder in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Oplevering
De ruimte zal worden opgeleverd in casco staat voorzien van o.a.:
• Vloerverwarming;
• Intercom;
• Aansluitingspunten nutsvoorzieningen.

Betalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Amersfoort
ContactpersoonJ.W.A. (Jeroen) Koevermans MRE MRICS
E-mailadresjwa.koevermans@mvgm.nl
Telefoonnummer033-4605300
Mobiel06-25086393

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 50,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.610 m2
In units vanaf:
200 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
2
Bouwjaar:
2008
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hoef-West (62), Calveen (51), Buitengebied Leusden-Centrum West (40), De Hoef-Oost (30), Uraniumweg (29), Chromiumweg (25), Zonnehof (23), Smallepad (21), 't Hart (20), Hogenbrink (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Isselt (50), Calveen (49), De Hoef (49), Soestdijkse Grachten (33), De Wieken Zuid (19), Hogenbrink (19), De Horst (18), De Kronkels (11), De Drie Eiken (14), Horstbeek (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nijverheidsweg-Noord 77 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amersfoort? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Isselt in de buurt Chromiumweg te Amersfoort. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1610 m2 en ligt op Nijverheidsweg-Noord 77 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen