Bedrijfsruimte - Huur

Landzigt 16-14 3454PE De meern

Informatie aanvragen

€ 999,- per maand

Landzigt 16-14 3454PE De meern
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Landzigt 16-14 in De meern

Bedrijfsruimte - Huur
106 m2

Omschrijving:
Het betreft hier een representatieve bedrijfsunit, welke deel uitmaakt van het in 2012 gerealiseerde bedrijfsverzamelgebouw “Landzigt” en is gelegen op bedrijventerrein Oudenrijn, direct langs de snelwegen A12 en A2. De zelfstandige bedrijfsunit beschikt over 2 (twee) exclusieve parkeerplaatsen en is uitermate geschikt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ligging c.q. bereikbaarheid:
Door de centrale ligging op het knooppunt Oudenrijn aan zowel de A2 als de A12 is het bedrijfsverzamel-gebouw uitstekend bereikbaar met de auto.
Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken, er rijden meerdere buslijnen vanaf Utrecht CS richting het bedrijventerrein Oudenrijn.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 106,08 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
- Ca. 69,42 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
- Ca. 36,66 m² kantoor-/opslagruimte op de 1e verdieping.
Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Handbedienbare overheaddeur (ca. 3,4 m breed en ca. 4 m hoog);
- Toegangsdeur met brievenbus;
- Meterkast v.z.v. watermeter, elektra-installatie en gasmeter;
- Tl-verlichting;
- Diverse wandcontactdozen (220 volt);
- Houten trap;
- Toilet v.z.v. fontein;
- Gedeeltelijk te openen (val)ramen v.z.v. isolatieglas en ventilatieroosters, houten kozijnen;
- Pantry;
- Heater;
- Centrale verwarming middels radiatoren op de 1e verdieping.

Parkeergelegenheid:
2 (twee) parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aanvaarding:
In overleg, per direct.

Huurprijs:
€ 11.988,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van water en energie (elektra en gas) van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Huurbetaling c.q. betaling servicekosten:
Per maandvooruit te voldoen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.
Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks aangepast, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, zulks op basis van wijziging van het consumptieprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI, zoals vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2006).

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie ter grootte van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 999,- per maand
oppervlakte:
106 m2
Bouwjaar:
2012
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (121), Bedrijventerrein Lageweide (117), Buitengebied Houten West (113), Bedrijventerrein en omgeving (89), De Wiers (84), Laagraven (78), Plettenburg (37), Bedrijventerrein De Wetering (28), Bedrijventerrein Pollanen (28), Over Oudland (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (120), Lage Weide (116), Oudenrijn (87), Nieuw Overvecht (86), Laagraven-Liesbosch (78), Doornkade (46), De Meerpaal (31), De Wetering (28), Rondeel (28), Polanen (26)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Landzigt 16-14 in De meern.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in De meern? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Oudenrijn in de buurt Bedrijvengebied Oudenrijn te De meern. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 106 m2 en ligt op Landzigt 16-14 in De meern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen