Kantoor - Koop

Anderlechtstraat 15 5628WB Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Anderlechtstraat 15 5628WB Eindhoven
 

Kantoor te koop aangeboden
op Anderlechtstraat 15 in Eindhoven

Kantoor - Koop

Op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Eindhoven? Het kantoorgebouw ‘Noordkaap’ aan de Anderlechtstraat 15 bestaat uit drie bouwdelen met gebruikers zoals onder andere Randstad Tempoteam, Baker Tilly Berk, DTG, Suurland en DHL. De kantoorruimtes zijn turn-key opgeleverd en ook voor internet en koffie is gezorgd. De diverse gebruikers van Noordkaap kunnen kosteloos gebruik maken van de aanwezig vergaderruimte en gezamenlijke lunch/lounge ruimte.

Omgeving
Het kantoorgebouw heeft door de gunstige ligging een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Met de auto is Noordkaap uitstekend te bereiken dankzij de ligging aan de op-/afrit van de J.F. Kennedylaan. Daarnaast is het stadscentrum en de snelwegen A2, A50 en A58 eenvoudig bereikbaar binnen een paar minuten.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (14), Flight Forum (12), Meerveldhoven (9), Schooten (9), Binnenstad (5), Centrum (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (4), Verspreide huizen (4), Eeneind (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Bp Schooten (8), Breeven (8), Flight Forum (8), Ekkersrijt (4), Achtse Barrier (4), De Tempel / Vlokhoven (4), Kapelbeemd (4), De Hurk (3), De Run 4000 (2), Driehoeksbos (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Anderlechtstraat 15 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Tempel / Vlokhoven in de buurt Tempel te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 0 m2 en ligt op Anderlechtstraat 15 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen