Kantoor - Huur

Beemdstraat 48B 5652AB Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Beemdstraat 48B 5652AB Eindhoven
 

Kantoor te huur aangeboden
op Beemdstraat 48B in Eindhoven

Kantoor - Huur
278 m2

Locatie

:

De voor de verhuur beschikbare kantoorruimte bevindt zich op
de begane grond van een solitair, modern kantoorgebouw dat onderdeel uitmaakt van een complex van drie gebouwen, welke is gelegen aan de Beemdstraat op bedrijvenpark “De Hurk” te Eindhoven. Deze locatie kenmerkt zich door een concentratie van representatieve kantoorgebouwen. Hier zijn onder meer gevestigd; Washin7, Workx Verhuur, Govers Accountants, Marantz Europe Paste B.V. en BergJeths Advocaten.

Bereikbaarheid

:

Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam), met aansluitingen richting Breda/Rotterdam en Venlo/Antwerpen. Daarnaast ligt het project nabij de binnenring van Eindhoven, waardoor andere delen van Eindhoven en de regio binnen handbereik liggen.

Kadastrale gegevens

:

Gemeente Strijp, Sectie D, Nummer 3026 (gedeeltelijk).

Oppervlakte

:

Omschrijving

Bouwlaag

Metrage v.v.o.

Kantoorruimte

Begane grond

Circa 278 m²

Parkeren

:

Op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar.

Bouwjaar

:

1999.

Postcode

:

5652 AB.

Opleveringsniveau Algemeen

:

- centrale entree via belsysteem aan straatkant;
- object via parkeerplaats te bereiken
- centrale entree voorzien van granieten tegelvloer.

Het geheel beschikt over een afsluitbare fietsenstalling en containerberging. Tevens zijn er op het parkeerterrein 2 oplaadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s.

Glasvezel

 

De Chalet Group levert via Uniscape B.V. (open)glasvezel verbindingen naar de gebouwen van de Chalet Group.

Een groot voordeel van deze reeds gelegde (open)verbinding is dat in principe alle providers hier overheen geleverd kunnen worden. Uniscape levert echter ook zelf, tegen tarieven onder de marktprijzen, internet en telefonie. Voordelen van Uniscape B.V. zijn één heldere factuur en één aanspreekpunt die ook nog eens het gebouw tot in de puntjes kent!

De haalbare snelheden, zonder verder configuratiewerk, liggen tot wel 500Mbit per verbinding. Maar ook VLAN of Darkfiber verbindingen zijn mogelijk. (verbindingen met back- office of buitenland) Vanuit Uniscape is de investering in de infrastructuur en graafkosten reeds gedaan, u kunt dus binnen enkele dagen worden aangesloten op ons glasvezel netwerk zonder setupkosten.

 

   

Opleveringsniveau Kantoorruimte

:

- opleveringsniveau in overleg tussen huurder en verhuurder:
- systeemplafond met TL-inbouwverlichting en halogeenspots;x
- voorzien van kabelgoten ten behoeve van data, elektra
bekabeling en telefonie;
- klimaatbeheersingsysteem;
- verwarming middels radiatoren;
- te openen ramen;
- ruime daglicht toetreding;
- intercomsysteem bij entree.

Aanvangshuurprijs kantoorruimte

:

€ 120,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen

:

€ 500,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de
geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten

:

€ 38,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

De servicekosten worden per kalenderjaar gefixeerd op een vast bedrag per m² (behoudens jaarlijkse indexering conform het CBS prijsindexcijfer en eventuele prijsstijgingen, indien deze prijsstijgingen worden veroorzaakt door wijzigingen in wet- en regelgeving).


Toepassing van actief (energie)management en investeringen in energiereductie, in samenwerking met onze vertrouwde technisch beheerder Yield Plus, stelt Chalet Group zich in staat het risico op eventuele overschrijding van de door u betaalde ‘’Vaste Servicekosten’’ volledig over te nemen.

Het bedrag aan ‘Vaste Servicekosten’ wordt gebaseerd op normaal kantoorgebruik en de door u gewenste leveringen en diensten. Dit bedrag wordt per kwartaal vooraf aan u in rekening gebracht.

Alle voordelen voor u op een rij:
1. U ontvangt geen afrekeningen meer;
2. U zult geen onverwachte naheffingen ontvangen;
3. U betaalt geen opslag van 5% over de
servicekostenafrekening;
4. Uw huisvestingslasten zijn daardoor nauwkeurig te
budgetteren;
5. Uw servicekosten zijn voor een periode van 3 jaren
vastgezet, en worden tussentijds niet meer verhoogd,
behoudens de jaarlijkse indexering conform het
prijsindexcijfer van CBS en een eventuele prijsstijging,
veroorzaakt door wet- en regelgeving;
6. De gewenste leveringen en diensten worden met u
vooraf vastgelegd in een Service Level Agreement;
7. Door onze investeringen in actief energiemanagement
zal het energieverbruik van uw gebouw dalen,
waardoor uw huisvesting ‘groener’ wordt.
 

Huurtermijn

:

Vijf jaren.

Verlengingstermijn

:

Vijf jaren.

Opzegtermijn

:

Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering

:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

:

Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling

:

Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

:

Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

:

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding

:

Per direct.

Verhuurder

:

Chalet Group is een vastgoed investeerder opgericht in augustus 2009. Chalet Group heeft een portefeuille van ruim 500.000 m² verspreid over 92 hoogwaardige gebouwen en 35 locaties door heel Nederland. Ons aanbod is letterlijk van Groningen tot Maastricht en van Hengelo tot Den Haag. Gemiddeld hebben onze gebouwen een energielabel C. De portefeuille bestaat voor 85% uit kantoren en voor 15% uit Leisure, bedrijfsruimte, logistiek en specials.

Van grote klanten zoals BP en UPC tot aan de kleine start-ups alles is mogelijk in onze portefeuille. Chalet Group is een vastgoedonderneming. Wij denken niet in stenen maar in ronde concepten. Of u nu kantoorruimte zoekt op flexibele basis in een full service concept of op maat gemaakte ruimte voor de langere termijn. Door onze flexibiliteit en onze “outside the box” -kijk op ons vastgoed waarbij de klanten centraal staat, kunnen wij u altijd van dienst zijn; alles is mogelijk!

     

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
278 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (60), Flight Forum (59), Buitengebied (45), Hurk (38), Meerveldhoven (38), Verspreide huizen (34), Fellenoord (32), Industrieterrein Ekkersrijt (9), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (32), Bergen (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (49), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Ekkersrijt (9), Flight Forum (27), Breeven (19), De Run 4000 (16), Achtse Barrier (15), T Zand (14), De Tempel / Vlokhoven (13), Esp (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Beemdstraat 48B in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 278 m2 en ligt op Beemdstraat 48B in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen