Bedrijfsruimte - Huur

Esp 260 5633AC Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 20.000,- per jaar

Esp 260 5633AC Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Esp 260 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
204 m2

Beschrijving object: Representatieve en zelfstandige kantoorvleugel op de eerste etage in vrijstaand bedrijfscomplex op gewild bedrijventerrein Esp!
Locatie / Ligging: Het opvallende bedrijfscomplex is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Esp te Eindhoven Noord dat is bestemd voor licht industriële- en groothandelsbedrijven. In dit complex zijn Dolmans, Scansource en SLK & Partners B.V. gevestigd en is nog kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. In de directe nabijheid zijn onder ander gevestigd BCM, Verschuren Interieurbouw, IGS Gebo Jagema, Dunlop Slazenger Benelux, Aluk Aluminium Systemen, Vodafone, NTS Group, Sioux Automatisering, Hoogerdijk Technisch Rubber, AME, Van Gennip Papier, VCD IT Groep, IBS Precision en SLK & Partners.
Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein Esp is enerzijds gelegen aan de J.F. Kennedylaan, één van de belangrijkste toegangswegen van en naar het centrum van Eindhoven en het snelwegennet en anderzijds aan de doorgaande weg naar Son. Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Aan de overkant van het terrein is een woonwijk gelegen met een bushalte aan de Tempellaan, waardoor ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed is.
Kadastrale gegevens: Gemeente Woensel, Sectie X, Nummer 5372, Grootte 33 are en 32 centiare (= 3.332 m²).
Onderscheidend: - representatieve uitstraling;- uitstekende bereikbaarheid;- zichtlocatie;- goed parkeren.
Oppervlakten: Ca 204 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar.
Postcode: 5633 AC.
Bouwjaar: 2002.
Opleveringsniveau kantoorruimte:- ruime entree met vide, brede mahonie hardhouten trap, imposante glazen voorpui, metselwerk gevels en keramische vloer; - pantry;- aluminium kozijnen met draai-/kiepramen met isolerende beglazing;- plafondkabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;- systeemplafonds voorzien van ingebouwde beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;- CV-installatie middels radiatoren met thermostatische kranen;- alarminstallatie; - brandblusvoorzieningen;- zonwering buiten;- toiletgroep geheel betegeld met fontein;- airco-installatie;- huidige indeling met enkele scheidingswanden;- ontruimingsinstallatie.
Architect: Grosfeld Architecten.
Bestemming: Zie bijlage.
Datum beschikbaar: Per direct.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 20.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Leveringen en diensten: Nader te bepalen.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn:Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
 B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 20.000,- per jaar
oppervlakte:
204 m2
Bouwjaar:
2002
Buurt:
Esp
Industrieterrein:
Esp

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (79), Hurk (78), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Flight Forum (29), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Kapelbeemd (28), Esp (26), Eeneind (20), Schooten (20), Genderbeemd (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14), Eeneind Ii (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Esp 260 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Esp in de buurt Esp te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 204 m2 en ligt op Esp 260 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen