Kantoor - Koop

Fellenoord 200 5611ZC Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Fellenoord 200 5611ZC Eindhoven
 

Kantoor te koop aangeboden
op Fellenoord 200 in Eindhoven

Kantoor - Koop

Op zoek naar een opvallend en modern kantoorgebouw in het zakelijke hart van Eindhoven? Het kantoorgebouw aan Fellenoord 200 is net volledig gerenoveerd, waarbij er nieuwe plafond voorzien van LED-verlicht en nieuwe sanitaire voorzieningen zijn aangebracht. In de directe omgeving van het kantoorgebouw ‘Frits’ zijn bekende organisatie als Rabobank, TU/e en Timing gevestigd. Daarnaast biedt het centrum van Eindhoven de verschillende gebruikers van het kantoorgebouw al haar voorzieningen. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen met direct nabij gelegen trein- en busstation van Eindhoven

Omgeving
Het kantoor heeft een centrale ligging in het centrum van Eindhoven. Er zijn diverse winkels in de buurt. Het kantoorgebouw is slecht enkele loopminuten verwijdert van trein- en busstation Eindhoven. Ook met het de auto is het gebouw goed te bereiken, door de gunstige ligging nabij uitvalswegen met directe aansluiting op de A2.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Parkeerplaatsen:
42
Beschikbaar per:
05/27/2015
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (14), Flight Forum (12), Meerveldhoven (9), Veldhoven (7), Binnenstad (5), Centrum (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (4), Verspreide huizen (4), Eeneind (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Breeven (8), Flight Forum (8), Ekkersrijt (4), Achtse Barrier (4), De Tempel / Vlokhoven (4), Kapelbeemd (4), De Hurk (3), De Run 4000 (2), Den Dries (2), Driehoeksbos (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Fellenoord 200 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Fellenoord te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 0 m2 en ligt op Fellenoord 200 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen