Kantoor - Huur & koop

Flight Forum 3505 5657DW Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 800,- per maand

Flight Forum 3505 5657DW Eindhoven
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Flight Forum 3505 in Eindhoven

Kantoor - Huur & koop
70 m2

Multifunctionele kantoorunit beschikbaar op de eerste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw 'Flight Support' op het Flight Forum in Eindhoven.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

============================

Kantoorunit: circa 70 m² (BVO)

Huurprijs: € 800,- per maand excl. BTW
Koopprijs: € 125.000,- k.k. excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Flight Forum 3505 in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=============================

Parkeren

Bij de kantoorunit zijn 3 privéparkeerplaatsen aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorruimte is gelegen op businesspark ’Flight Forum’, op steenworp afstand van Eindhoven Airport. Businesspark Flight Forum is volop in ontwikkeling. Economisch, ruimtelijk en sociaal groeit Flight Forum uit tot een vooruitstrevend en vitaal gebied in het hart van de Benelux.

Kenmerkend voor dit park is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A2 (Maastricht – Eindhoven), A58 (Eindhoven – Tilburg) en A67 (Venlo – Antwerpen) zijn binnen 5 autominuten te bereiken.

Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 200 meter afstand!

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 3 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

- Airconditioning
- Betegelde separate toiletruimte
- Brandmelders
- Brandpreventiemiddelen
- Combiketel
- Gezamenlijke entree
- Intercom
- Kabelgoten
- Mechanische ventilatie
- Pantry
- Systeemplafond met inbouwverlichting (TL)
- Te openen ramen
- Vloerbedekking
- Vloerbelasting maximaal 250 kg/m²
- Wandradiatoren

Kadastrale gegevens

Gemeente: Strijp
Sectie: F
Nummer: 1274 (gedeeltelijk)

Huurcondities
Huurprijs: € 800,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: circa € 60,- p/mnd
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

=============================

Kortom een multifunctionele kantoorunit met volop mogelijkheden op een uitstekende locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Flight Forum 3505 unit 3503 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 800,- per maand
oppervlakte:
70 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Binnenstad (60), Flight Forum (59), Buitengebied (48), Hurk (38), Meerveldhoven (38), Verspreide huizen (34), Fellenoord (32), Industrieterrein Ekkersrijt (9), Bergen (30), Veldhoven (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: De Hurk (49), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Ekkersrijt (9), Flight Forum (27), Breeven (18), De Run 4000 (16), Achtse Barrier (15), T Zand (14), De Tempel / Vlokhoven (13), Esp (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Flight Forum 3505 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Flight Forum in de buurt Flight Forum te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 70 m2 en ligt op Flight Forum 3505 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen