Kantoor - Koop

Flight Forum 40 5657DB Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Flight Forum 40 5657DB Eindhoven
 

Kantoor te koop aangeboden
op Flight Forum 40 in Eindhoven

Kantoor - Koop
7 m2 - 993 m2

Op zoek naar een kantoorruimte vlakbij vliegveld Eindhoven? Dit moderne kantoorgebouw is gevestigd aan Flight Forum 40 in Eindhoven. Het gebouw heeft een uitnodigende, overdekt hoofdingang, en is gevestigd in het zakendistrict rond Eindhoven Airport. Eindhoven is door een internationale denktank de meest intelligente gemeenschap in de wereld genoemd vanwege de holistische aanpak van samenwerking en ontwikkeling. In Eindhoven vinden 40% van alle onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten plaats. Deze locatie is onder andere ideaal voor bedrijven die internationaal georiënteerd zijn. Kantoorruimtes in dit gebouw zijn te huur vanaf 7 m² tot 993 m². Het gebouw is 24 uur per dag toegankelijk. Daarnaast is er een bemande receptie, zijn er vergaderzalen en is er een glasvezelverbinding.

Omgeving
Het gebouw is gesitueerd op Eindhoven Airport. Door deze locatie is het omgeven met een grote diversiteit van organisaties gespecialiseerd in techniek en/of internationaal georiënteerde bedrijven. Door zijn ligging is het ook goed te bereiken. Vanaf het vliegveld rijden bussen naar station Eindhoven. Daarnaast is het goed te bereiken met de auto, en zijn er parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
993 m2
In units vanaf:
7 m2
Bouwjaar:
2005
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (14), Flight Forum (12), Meerveldhoven (9), Veldhoven (7), Binnenstad (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (4), Oirschot-Centrum (4), Verspreide huizen (4), Kapelbeemd (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Breeven (8), Flight Forum (8), Ekkersrijt (4), Achtse Barrier (4), De Tempel / Vlokhoven (4), Kapelbeemd (4), De Hurk (3), De Run 4000 (2), Driehoeksbos (2), Eindhoven Airport (welschap A) (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Flight Forum 40 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Flight Forum in de buurt Flight Forum te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 993 m2 en ligt op Flight Forum 40 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen