Kantoor - Huur

Hurksestraat 42 5652AL Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Hurksestraat 42 5652AL Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hurksestraat 42 in Eindhoven

Kantoor - Huur
20 m2 - 520 m2

Locatie :
Het geheel gerenoveerde gebouw is gelegen op het grootste en meest bekende bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven. Op de eerste en tweede verdieping zijn diverse kantoorruimten beschikbaar voor verhuur. Het gebouw bevindt zich aan het begin van de Hurksestraat, de belangrijkste toegangsweg tot het terrein, direct naast de PDV/GDV locatie met onder andere Kwantum, Nettorama, Praxis met tuincentrum en het tankstation. Bedrijventerrein De Hurk kenmerkt zich verder door een goed gevarieerd aanbod van bedrijven zoals onder andere: Paradigit, Philips, KPMG, Sigma Coatings, Galvano, VDL, Shurgard ZND Dakbedekkingen en een Albert Heijn XL.
 
Bereikbaarheid :
Bedrijventerrein De Hurk is direct gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A2 (Maastricht - Amsterdam) en tevens aan de ringweg van Eindhoven. Een bushalte bevindt zich in de zeer direkte nabijheid, alsmede een opstappunt voor de HOV (hoogwaardig openbaar vervoer-lijn).

Kadastrale gegevens:
Gemeente Strijp, Sektie D, Nummer 1523,  Totale grootte 7.365 m².

Oppervlakte:
Unit 14 Ca      123 m² ka werkunit
Unit 16 Ca      520 m² ka werkunit
Unit 20 Ca      20 m² ka op de 1e verdieping

Parkeren :
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Opleveringsniveau :
- vloerbedekking;
- huidige indeling met systeemwanden;
- lift (afhankelijk van de te huren unit);
- sanitaire voorzieningen;
- pantry;
- verwarming middels radiatoren;
- systeemplafond met TL-inbouwarmaturen;
- ruime daglichttoetreding;
- diverse split airco units;
- brandslanghaspels;
- metselwerkgevels;
- aluminium kozijnen voorzien van geïsoleerde beglazing en gedeeltelijk voorzien van draai-/kiepelementen ten behoeve van natuurlijke beluchting.

Groenvoorziening:
Het niet verharde gedeelte van het buitenterrein zal worden voorzien van een representatieve en onder architectuur aan te leggen groenvoorziening. Deze groenvoorziening zal worden onderhouden uit de reserve, opgebouwd middels servicekosten.

Huurprijs kantoorruimte :
Unit 14 € 7.500,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Unit 16 € 35.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Unit 20 € 75,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten :
€ 5,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W. (exclusief gas, water en elektraverbruik middels tussenmeters).

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten- prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Huurbetaling :
Per drie maanden vooruit te voldoen.

Huurtermijn :
Vijf jaren.

Verlengingstermijn :
Vijf jaren.

Opzegtermijn :
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling :
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

B.T.W. :
Indien huurder niet aan het 90%-criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële
nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding :
Per direct.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging :
Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V.
Makelaar: Sam van Leeuwen
Beemdstraat 48 (De hurk 8742)
5652 AB Eindhoven
Postbus 7055
5605 JB Eindhoven
Tel. 040 - 250 70 60
Fax 040 - 250 70 65
e-mail info@bossers-fitters.nl
website www.bedrijfshuisvesting.nl

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
520 m2
In units vanaf:
20 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (63), Binnenstad (60), Hurk (45), Buitengebied (40), Fellenoord (36), Meerveldhoven (36), Verspreide huizen (36), Bergen (34), Industrieterrein Ekkersrijt (12), Veldhoven (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (59), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Flight Forum (31), Ekkersrijt (12), Breeven (19), Achtse Barrier (16), De Run 4000 (15), De Tempel / Vlokhoven (15), Kade (9), T Zand (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hurksestraat 42 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 520 m2 en ligt op Hurksestraat 42 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen