Kantoor - Koop

Hurksestraat 43 5652AH Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Hurksestraat 43 5652AH Eindhoven
 

Kantoor te koop aangeboden
op Hurksestraat 43 in Eindhoven

Kantoor - Koop
7 m2 - 890 m2

Op zoek naar een representatieve, compleet ingerichte kantoorruimte? Deze kantoorruimte is gelegen aan de Hurksestraat 43 in Eindhoven. Het prachtige gebouw “Eindhoven Brainpoint’’ beschikt over veel marmer met daarin een indrukwekkend business center. Eindhoven is een plaats met een rijke industriële geschiedenis die tegenwoordig de thuisbasis is voor vele bedrijven in de technische sector. Er zijn verschillende kantoorruimtes te huur in dit gebouw. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 7 m² tot 890 m². Het gebouw is 24 uur per dag toegankelijk. Daarnaast zijn er vergaderzalen en is er een bemande receptie.

Omgeving
Het kantoor staat op bedrijvenpark de Hurk in Eindhoven. Er zijn diverse winkels in de buurt. Met de auto is het zeer goed te bereiken. Het ligt namelijk direct naast de A2. Parkeren kan in de omgeving. Ook met het openbaar vervoer is het makkelijk te bereiken. Voor de deur is een bushalte met een directe buslijn naar het station, die er ongeveer 12 minuten over doet.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
890 m2
In units vanaf:
7 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (14), Flight Forum (12), Meerveldhoven (9), Veldhoven (7), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (7), Centrum (5), Binnenstad (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (4), Verspreide huizen (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Breeven (8), Flight Forum (8), Ekkersrijt (4), Achtse Barrier (4), De Tempel / Vlokhoven (4), Kapelbeemd (4), De Hurk (3), De Run 4000 (2), Den Dries (2), Driehoeksbos (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hurksestraat 43 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 890 m2 en ligt op Hurksestraat 43 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen