Bedrijfsruimte - Huur

Klompenmakerstraat 101 3194DD Hoogvliet rotterdam

Informatie aanvragen

€ 1.975,- per maand

Klompenmakerstraat 101 3194DD Hoogvliet rotterdam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Klompenmakerstraat 101 in Hoogvliet rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
202 m2

Huidige huur aanbod Bedrijvencentrum de Klomp klompenmakerstraat 101 t/m 129:

- Nr 111 Kantoorruimte : Vanaf € 1.975,- per maand

Kantoorruimte 202.5m2.

97.5 m² kantoor/kantine op de begane grond met dubbel toilet en douche optie, 105 m² op de 1ste
etage, (105 m² archief op de 2de etage is service ruimte voor internet.)

Aanwezig: gedateerde alarm, internetvoorziening en airco, 3 parkeer plaatsten.

Locatie en bereikbaarheid:

De ligging van de Klompenmakerstraat is uitstekend te noemen; het ligt op korte afstand van de Nieuwe Langeweg en aan de A-15. Door deze strategische plek is er een goede aansluiting op de A-4 naar de A-20 en naar de A-29 en de A-16. Tevens bevindt er zich op het bedrijventerrein een pendelbus die u of uw personeel naar het nabij gelegen metro station Tussenwater kan brengen.

Parkeren:

Iedere unit wordt verhuurd met de bijbehorende aantal parkeer plaatsten á € 350,- per jaar. Afhankelijk van de behoefte kan het aantal uitgebreid worden.

Huurprijs:

De huurprijs is afhankelijk van de unit en het aantal huurjaren. Prijs is te vermeerderen met het aantal parkeerplaatsen, levering van diensten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Zekerheidsstelling:

Wij hanteren als zekerheidsstelling een bankgarantie of borgfactuur ter grootte van drie maanden huur.

Levering van diensten:

€ 150,- per maand, afhankelijk van de grootte van de unit. Deze kosten houden het vastrecht in voor elektriciteit, gas en water daarnaast zijn er ook bepaalde servicekosten in meegenomen namelijk de jaarlijkse controle op CV installatie, overheaddeur indien van toepassing en brandblusapparatuur. Verbruik van variabele meterstanden worden apart berekend per kwartaal.

Huurindexering:

Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.975,- per maand
oppervlakte:
202 m2
Bouwjaar:
1981-1990
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (571), BT Vaanpark 4 (25), Driehoek (10), BT Vaanpark 3 (6), Hoogvliet-Noord (6), Industrieterrein Halfweg (5), BT Vaanpark 2 (4), Charlois Zuidrand (4), Kern (3), Waalhaven-Zuid (3), BT Bijdorp (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (115), Spaanse Polder (93), Gadering (hoogvliet) (61), De Bosschen (31), Halfweg Ii (38), Vaanpark (36), Groot Vettenoord (35), Graveland, 's- (33), De Vergulde Hand (24), Molenwatering (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Klompenmakerstraat 101 in Hoogvliet rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hoogvliet rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Gadering (hoogvliet) te Hoogvliet rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 202 m2 en ligt op Klompenmakerstraat 101 in Hoogvliet rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen