Bedrijfsruimte - Huur & koop

Ambachtsweg 27 5627BZ Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 59.000,- per jaar

Ambachtsweg 27 5627BZ Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Ambachtsweg 27 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur & koop
1145 m2

Beschrijving object: Het bedrijfscomplex, waarvan dit object deel uitmaakt, bestaat uit in totaal drie zelfstandige bedrijfsunits met kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen.

Locatie / Ligging: Het complex is uitstekend gelegen op bedrijventerrein “Achtse Barrier” te Eindhoven aan de Ambachtsweg, de ontsluitingsweg van het bedrijventerrein. De directe omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van met name licht industriële- en groothandelsbedrijven. Het bedrijventerrein is in 2010 geheel gerevitaliseerd.

Bereikbaarheid per auto: Het bedrijventerrein is gunstig gelegen aan de noordzijde van Eindhoven op korte afstand van de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) die aansluiting geeft op de A58 (Tilburg-Eindhoven). Verder ligt het terrein direct aan de Boschdijk dat de doorgaande weg is van Best naar het centrum van Eindhoven.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed een bushalte op loopafstand van het complex.

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte ca 885 m²
Kantoorruimte ca 260 m²

*Het perceel dient bij verkoop gesplitst te worden van het naastgelegen gebouw op nr. 25 : kosten voor de koper. Zie bovenstaande kadastrale schetstekening waarop in kleur de beide objecten zijn aangegeven.

Onderscheidend: Uitstekende en courante verhouding tussen het aantal m² bedrijfsruimte en het aantal m²’s kantoorruimte.

Parkeergelegenheid: Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen aan de voorzijde van het object.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
- handmatig bedienbare overheaddeur; - vrije hoogte ca 6 meter;- lichtstraat;- monolitisch afgewerkte betonvloer;
- verwarming middels direct gestookte gasheater;- verlichting middels TL-opbouwarmaturen;- brandpreventiemiddelen (brandslanghaspels en brandblussers).

Opleveringsniveau kantoorruimte: - pantry met close-in boiler (eerste verdieping);- metselwerkstenen gevel;- maximaal toelaatbare vloerbelasting 250/kg/m²; - houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing; - systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen; - kabelgoten; - gescheiden dames- en herentoiletten;-CV-installatie met radiatoren.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs : € 59.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/ verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

KOOPCONDITIES
Koopsom: € 599.000,00 Kosten Koper.
Notaris: door koper nader te bepalen.
Overdrachtsbelasting: Van toepassing (6%).
Omzetbelasting: Er kan vrij van B.T.W. geleverd worden.
Bodem: Geen belastende feiten bekend.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie van 10% van de koopsom te voldoen bij ondertekening van de koopovereenkomst.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 59.000,- per jaar
oppervlakte:
1.145 m2
Bouwjaar:
1992
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Hurk (83), Buitengebied (72), Industrieterrein Ekkersrijt (28), Meerveldhoven (35), Kapelbeemd (33), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Flight Forum (26), Esp (24), Eeneind (23), Verspreide huizen (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Hurk (94), Ekkersrijt (28), Kapelbeemd (43), Breeven (33), T Zand (31), Achtse Barrier (28), Esp (24), Kade (21), De Run 4000 (19), Eeneind Ii (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ambachtsweg 27 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Achtse Barrier in de buurt Achtse Barrier-Gunterslaer te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 1145 m2 en ligt op Ambachtsweg 27 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen