Bedrijfsruimte - Huur & koop

Jules Verneweg 9 5015BD Tilburg

Informatie aanvragen

535.000

Jules Verneweg 9 5015BD Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Jules Verneweg 9 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur & koop
1822 m2

Centraal gelegen aan de hoofdverkeersader op Loven is deze bedrijfsruimte gesitueerd.
Het object beschikt over een centrale entree aan de voorzijde van het object. Op de begane grond en op laag 1 zijn verschillende moderne kantoren beschikbaar. Een groot deel van de bedrijfsruimte is ingericht als showroom. De toegang tot de bedrijfsruimte vindt plaats aan de voorzijde van het pand.

 

Het object is uitermate geschikt voor showroom- en/of kantoor gerelateerde ondernemingen op een aansprekende locatie.

 

Locatie

Zoals aangegeven is de Jules Verneweg de belangrijkste doorgaande weg op industrieterrein Loven en vormt de verbinding tussen de Bosscheweg en de Noordoosttangent. Industrieterrein Loven is het enige bedrijventerrein binnen de Gemeente Tilburg dat beschikt over een haven en een railterminal. Met name de aanwezigheid van zowel een barge als een railterminal is een belangrijke beweegreden voor bedrijven om zich op dit bedrijventerrein te vestigen. Dit gemêleerde bedrijventerrein ten Oosten van Tilburg kenmerkt zich door de diversiteit in gebouwen en de gebruikers daarvan. Enkele bekende bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein zijn: Rhenus, Albert Heijn, MOL Logistics en SCA Packaging.

 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is mede door de aanleg van de Noord-Oosttangent uitstekend te noemen. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A 268 (Tilburg – Waalwijk) en A 58 (Breda – Eindhoven en Breda - ’s-Hertogenbosch). Het centraal station van Tilburg bevindt zich tevens op redelijk korte afstand van het industrieterrein.

 

Kantooroppervlakte

De kantoorruimte bedraagt 416 m2 en is gedeeltelijk inpandig gerealiseerd. Van de bedrijfsruimte is circa 900 m2 in gericht als showroom

Opleveringsniveau

De kantoor- annex showroomruimtes worden casco opgeleverd en kunnen in overleg met verhuurder worden ingericht met zaken zoals pantry en toiletgroep. Aan de linker- en rechterzijde van het object worden geïsoleerde transportdeuren geplaatst op de begane grond, wat met name voor de showroomfunctie een sterke eigenschap is van dit gebouw.

 

Parkeren

Voor huurder zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het bij het gebouw behorende parkeerterrein en in het openbaar gebied.

 

Huurprijs

€ 50.000,-- per jaar,

 

De huurprijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd en worden vermeerderd met B.T.W. en servicekosten.

 

Koopsom

€ 535.000,-- k.k.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
535.000
oppervlakte:
1.822 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (73), Industrieterrein Kraaiven (71), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (51), Industrieterrein Loven (46), Verspreide huizen Goirle (34), Industrieterrein-Oost (24), Verspreide huizen Udenhout (20), Moergestel (17), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17), Het Laar (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Kraaiven (68), Loven (68), Vossenberg (63), Kerkhoven (34), Tijvoort (29), De Sonman Uitbr. (17), Kanaalzone (17), Kreitenmolen (17), Vossenberg-West I (16), Het Laar (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jules Verneweg 9 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Loven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 1822 m2 en ligt op Jules Verneweg 9 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen